Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Utilització impressora 3D i equipaments audiovisuals a l’aula ATECA”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i...
- El document s’ha traslladat al comissari de Pesca i Oceans de la Comissió Europea, Costas Kadis, i al Parlament Europeu El director general de Pesca, Antoni M. Grau, ha destacat que «no podem...
- El Pla, dotat amb 4,8 milions d'euros, preveu set accions i entre les novetats d'enguany s'inclouen mesures per frenar les incerteses del mercat causades pels nous aranzels establerts pels Estats...
- L’objectiu és destacar el valor gastronòmic de diverses espècies de peixos locals que tradicionalment formaven part de la cuina de les Illes Balears però actualment gairebé no es consumeixen El...
- En total, s’han repartit mil caixes d’aquest producte fresc i de qualitat. Els peixos han estat criats a les instal·lacions del Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura de l'IRFAP-LIMIA ...
Un poll de voltor negre. La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural assenyala que s'ha d'evitar entrar a les zones d'exclusió del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i a altres...
HORARI D’OBERTURA DE LES RESERVES DE LES ZONES D’ACAMPADA Les reserves es poden fer amb una antelació màxima de 45 dies a les 20 hores, des de pernoctes a data d’entrada 27/ ...
- - Circular del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual s’adopten els criteris per a l’avaluació i l’autorització de les activitats esportives dins l’àmbit del Paratge Natural de...
En el BOIB núm. 35, de 20 de març de 2025, s’ha publicat la Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 19 de març de 2025 per la qual s’aproven les instruccions que estableixen les pautes...
Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Cuina salada àrab”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes...