Estratègia de Cures Pal·liatives

Vos donam la benvinguda al web de l’atenció pal·liativa de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears. Esperam que els professionals, les persones cuidadores i la població en general disposin de tota la informació relativa a l’atenció pal·liativa a les Illes Balears.

El nostre compromís és actualitzar i millorar aquest web contínuament, incloent-hi eines i recursos dirigits als pacients, als seus familiars i a les persones cuidadores, i també informació actualitzada per a la pràctica assistencial, recursos per a la formació i la docència i documents d’interès.

Aquest web ha estat creat amb l’objectiu de desenvolupar la línia de divulgació de l’Estratègia balear de cures pal·liatives, que s’emmarca en l’Estratègia espanyola i que persegueix en darrer terme la millora de l’atenció que es presta a les persones que estiguin en una situació de malaltia greu avançada i als seus familiars.

Esperam que gaudiu d’aquesta visita i que tota la informació us resulti útil.

 

Destacats


 
Díptic informatiu sobre cures pal·liativesDescarregar Programa (PDF)Vídeo divulgatiu sobre cures pal·liatives, amb la visió dels serveis sanitaris específics existents a les Illes Balears, del voluntariat i del relat de pacients i familiars.Aprovada la Llei de drets i garanties de la persona en el procés de morir
El Ple del Parlament ha aprovat per assentiment de tots els  parlamentaris, la Llei  de drets i garanties de la persona en el procés de morir.


link3.gif [1-12-2014] Publicació del Decret 49/2014, de 28 de novembre de 2014, pel qual es crea el Centre Coordinador del Programa de Cures Pal·liatives de les Illes Balears. Més informació


link3.gif [18-11-2014] Publicada la declaració amb 10 recomanacions (2014 European Declaration on Palliative Care) amb la finalitat de millorar la qualitat i l'accés a les cures pal·liatives. Més informació i enllaç per signar la Declaració.


Agenda

go.gif Jornades / Congressos
go.gif  Sessions Inter-mensual
go.gif  Formació
 

Contacta amb nosaltres

go.gif
Per a professionals
go.gif
Per a ciutadans
971 212 186
Ajuda'ns a millorar el web
   

Xarxes socials

            


link3.gifEnllaç recomanat

ASSOCIACIONS I SOCIETATS

Societat Balear de Cures Pal·liatives (IllesPal)

Asociación de Voluntarios de Cuidados Paliativos de las Islas Baleares