Requisits
	            				Poden participar en la Fira del Producte Local inclosa en el marc dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears 2026 únicament els operadors següents:
― Titulars d'explotacions agràries.
― Associacions de productors, consells reguladors, societats agràries de
transformació, cooperatives alimentàries i unions de cooperatives.
― Productors alimentaris que duguin a terme l'activitat a les Illes Balears.
Els participants en la Fira del Producte Local inclosa en el marc dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears 2026 només podran comercialitzar productes següents: 
1. Productes agrícoles cultivats a les Illes Balears.
2. Productes de la ramaderia produïts a les Illes Balears (veure bases de la convocatòria  Annex I- punt tercer)
3. Productes de la pesca, el marisqueig o l'aqüicultura comercialitzats en primera instància a punts de primera venda, llotges o centres d'expedició de les Illes Balears.
4. Altres aliments no transformats, no inclosos en els punts anteriors, produïts per productors primaris de les Illes Balears.  (veure bases de la convocatòria  Annex I- punt tercer)
5. Aliments produïts i comercialitzats sota una denominació d'origen protegida, una indicació geogràfica protegida o una indicació
geogràfica de les Illes Balears.
6. Productes transformats i aliments composts per més d'un ingredient que tenguin com a ingredient primari algun dels productes esmentats en els punts anteriors i que s'hagin elaborat a
les Illes Balears.
7. Productes forestals, fusters o no fusters, obtinguts en terrenys forestals de les Illes Balears, i també els productes no alimentaris que compleixin alguna de les condicions anteriors.
            				
							
							
							
            				Documentació a presentar
            				
            				S'admeten sol·licituds de participació conjunta de fins a tres operadors diferents, sempre que tots els participants compleixin els requisits de la convocatòria. Cada operador ha d'estar, com a mínim, una jornada sencera a càrrec del lloc sol·licitat.
En la sol·licitud s'han d'identificar tots els participants i detallar quin dia se sol·licita per a cadascun.
En cas que el sol·licitant sigui una associació de productors, un consell regulador, una societat agrària de transformació, una cooperativa alimentària o una unió de cooperatives, ha de tramitar una sol·licitud individual.
Cada col·lectiu pot donar cabuda al nombre d'operadors que consideri oportú. Aquesta circumstància s'ha de comunicar a la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local.
							
            				
            					Documents relacionats amb el tràmit:
            					
            				
            				
            				
            					Termini màxim
            					El termini per presentar les sol·licituds comença l'endemà de la publicació de la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza dia 21 de novembre.
            				
				            Forma de presentació
				            
							
								La presentació d'aquest tràmit únicament es pot fer per via telemàtica, i heu d'accedir fent un "click" al botó «Accés al tràmit telemàtic» que trobareu a la part inferior d'aquest tràmit. Per poder fer aquest tipus de tràmit, heu de disposar de certificat digital, DNI electrònic o cl@ve permanente.
							
							
            				
            					Òrgan competent per a la tramitació
            					
								
									Servei de Promoció Agroalimentària
								
            				
            				
	            				Contacte
	            				Servei o Secció responsable
	            				
	            				Servei de Promoció Agroalimentària
	            				
		            				C/ d'Eusebi Estada, 145.
						            Tel.: 971176100
						            
					            
	                            
		                            
			            				
			                                 (productelocal@caib.es)
			                                (productelocal@caib.es)