Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Sol·licitud de validació de poders

La validació de poders consisteix en la comprovació que les facultats o els poders atorgats mitjançant escriptura pública a una o més persones físiques són suficients per actuar en nom i representació d'una determinada persona jurídica en la realització de determinades actuacions davant la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

En general, la validació de poders per actuar davant l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears correspon a l'Advocacia (art. 24 del Decret 74/2016); concretament, l'Advocacia valida els poders de persones jurídiques i d'entitats financeres i asseguradores amb dues finalitats essencials:

— Per a la inscripció en el Registre oficial de licitadors i empreses classificades (ROLECE), sempre que l'entitat sol·licitant tengui el domicili en l'àmbit territorial de la comunitat autònoma.

— Per formalitzar avals, garanties o assegurances de caució davant l'Administració de la Comunitat Autònoma (entitats financeres i asseguradores).

No obstant això, en els procediments de contractació convocats per l'Administració de la Comunitat Autònoma o pels ens instrumentals que en depenen, la validació de poders correspon als serveis jurídics de l'òrgan o ens corresponent.

Codi SIA

3017152

Persones destinatàries

Sol·licitud de validacions de poders per a la inscripció en el ROLECE: Entitats mercantils i financeres amb domicili fiscal a les Illes Balears.

Sol·licitud de validacions de poders per formalitzar avals i assegurances de caució davant la Comunitat Autònoma de les Illes Balears: Entitats financeres i asseguradores

Requisits

Amb la sol·licitud s'ha d'adjuntar:

— Còpia electrònica autèntica d'escriptura de poder per validar

— Acreditació d'inscripció de la societat en el registre d'Entitats del Banc de Espanya o d'Entitats Asseguradores

— Fotocòpia de DNI/passaport de les persones apoderades

Òrgan Instructor

Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Contacte

Servei o Secció responsable

Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Plaça del Rosari, núm. 5, entl. i 1a planta. Tel.: 971179595 - Fax: 971176895

(advocacia@caib.es)

Informació sobre protecció de dades

X

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 i la legistació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de les dades personals que conté aquest tràmit

Responsable del tractament

Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Finalitat

Tramitació del procediment

Legitimació

Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics

Destinatari

No se cediran dades a tercers tret d'obligació legal

Drets

Drets d'accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat, d'oposició i de no inclusió en tractaments automatitzats, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Descarregar