Torna

Seguretat alimentària

El Servei

El Servei de Seguretat Alimentària i Nutrició te com a objectius l’avaluació, la gestió i la comunicació dels riscs dels aliments destinats a consum humà, així com la informació, l’educació i la promoció de la salut en l’àmbit de la nutrició.
Per dur a terme aquests objectius, sempre en l’àmbit de la salut pública, es realitzen actuacions de protecció de la salut en distintes fases de la cadena alimentària i actuacions de promoció d’aliments i begudes amb contingut nutricional adequat.

Informació destacada



Informació sobre al·lèrgogens en la indústria alimentària
Les matances i la triquinosi. Responsabillitats i perills sanitaris
Consells i recomanacions per prevenir intoxicacions causades pel consum de bolets

lazo_pdf.gif Obrir document
Criteris microbiològics en els aliments
La normativa europea sobre seguretat alimentària estableix que no s’han de comercialitzar aliments que no siguin segurs.
link3.gif Més informació
Informe sobre el resultat de la campanya de control d’additius en preparats carnis i carn picada a les Illes Balears durant l’any 2015

link3.gif Més informació destacada

ENLLAÇOS