Torna

Servei d'Educació Ambiental

AULA DE LA MAR

 

            aula de la mar.JPG           

         aula mar1.jpg       

 

 

La mar és un dels elements primordials del medi ambient a les Illes Balears. En un context d'insularitat i d'aprofitaments econòmics de la costa (la pesca, el turisme, etc.), resulta imprescindible incloure l'aprenentatge del medi marí en tots els programes educatius. Aquests han de considerar tant la població escolaritzada com la ciutadania en general.

 

aula mar2.jpg

 

Les Aules de la Mar són centres d'interpretació del medi marí que posen a l'abast dels alumnes i els professors de les Illes, i també del públic en general, un conjunt d'elements interpretatius i activitats de contacte amb el medi marí. Aquests equipaments fan possible treballar continguts i objectius de l'educació ambiental, així com d'altres temes de les diferents àrees curriculars, en un entorn que disposa d'instal·lacions i recursos adients.

 

  aula mar3.jpg

 

Les activitats que s'hi desenvolupen estan adaptades al nivell educatiu al qual van adreçades. D'aquesta manera s'afavoreix que les persones visitants desenvolupin les seves capacitats d'observació i interpretació, tot experimentant el contacte directe amb el medi i l'aprenentatge mitjançant materials didàctics específics.

 

aula mar4.jpg

 

Per a més informació:

 

Edifici Can Salas - Sa Petrolera

C/ Francesc Femenias, 1

(cantonada amb c/ Medellín)

07006 Palma de Mallorca

Tel.:971 17 66 87

Correu electrònic: auladelamar@gmail.com  

Mapa localització