Torna

Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura (LIMIA)

Accessibilitat

Compromís del Govern de les Illes Balears

Un dels principals objectius d'interés social del Govern de les Illes Balears és posar tota la informació de la web a disposició del major nombre de ciutadans possible, evitant la info-exclussió; i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació.

Seguint les recomanacions de la WAI (traduït al català, Iniciativa per l'Accessibilitat a la Web) hem utilitzat unes pautes referents a millorar la navegació i accedir tots els continguts dels microsites d'una manera clara i senzilla. Amb això, pretenem aconseguir un nivell Doble A d'accessibilitat, a més de la major part de les del nivell Triple A, objectiu ja assolit en el portal o Web Coporativa, i no tant en les webs departamentals o microsites. A aquest efecte, tenim incorporada en l'edició de qualsevol microsite l'execució automàtica del test W3C, que desplega les mancances d'accessibilitat de prioritat 1 i 2. Si l'usuari gestor les atén i corregeix, es podrà afirmar que el microsite segueix les normes de programació establertes per la W3C, estament internacional encarregat de crear els estàndards de creació i comunicació a Internet.

Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Tot i això, el Govern de les Illes Balears pretén seguir millorant i oferir als ciutadans el millor servei possible. Si teniu qualsevol iniciativa, dubte, o suggeriment, vos demanam que us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant la pàgina de contacte.

Dreceres de teclat

Hem configurat tecles d'accés directe als apartats més importants de la web. Són les següents:

Tecla 0
Anar a la pàgina d'inici del portal
Tecla 1
Accesabilitat
Tecla 2
Anar a la pàgina d'inici del microsite

Per usar aquestes dreceres de teclat heu de pitjar:

Internet Explorer per a Windows
ALT + dresera seguit de la tecla INTRO
Firefox per a Windows Ver. 1.5 e inferiors , Mozilla per a Windows, Netscape Ver. 6 y superiors per Windows
ALT + dresera
Firefox Ver. 2 per a Windows
ALT + SHIFT + dresera
Opera per a Windows o Mac
SHIFT + ESC + dresera
Safari Ver. 1.2 (sols Mac), Firefox per a Mac (incluyendo Firefox Ver. 2), Mozilla per a Mac, Netscape Ver. 6 y superiors per Mac
CTRL + dresera

Eines de navegació a Internet

Des de la web del Govern volem aconsellar a tots el ciutadans l'ús dels millors navegadors web, per això recomanem la descàrrega de les darreres versions d'aquestos per gaudir d'una connexió segura, ràpida i satisfactòria.

Aquí teniu enllaços per instal·lar les versions més noves i completes dels navegadors més coneguts:

Català - Castellano
LIMIA. Av. de l'Enginyer Gabriel Roca, 69. 07158 Port d'Andratx

Telèfon 971177691