Torna

Joc de l'oca riallera

desc_lletres_del_joc.png

Material imprimible

En aquest apartat podreu descarregar els diferents components d'El joc de l'oca riallera.

1. Instruccions. En aquest arxiu en format PDF trobareu les explicacions sobre com es juga a El joc de l’oca riallera. Per descarregar-les, clicau en aquest enllaç.

2.  Dos paquets de targetes amb preguntes i respostes: 200 targetes que contenen preguntes de nivell «Inicial 1» de color gris, que serveixen per repassar els coneixements que tenen els nous parlants que tot just emprenen l’aprenentatge de la llengua catalana, i 200 targetes amb preguntes de nivell «Inicial 2» de color verd, que són la continuació del primer contacte amb la llengua catalana. Cada paquet de targetes inclou les 100 targetes de la versió editada del joc més 100 targetes suplementàries. Totes les targetes tenen escrita la solució, per ajudar a complir els objectius didàctics del joc. Podeu descarregar les targetes del nivell «Inicial 1» en aquest enllaç i les del nivell «Inicial 2» en aquest altre enllaç.

3. Una plantilla de targetes en blanc. En aquestes targetes hi podreu escriure noves preguntes que inventeu, amb la seva resposta; seguidament, podreu retallar les preguntes per adaptar el joc a les vostres necessitats. Per descarregar-la, clicau en aquest enllaç.

4. Un tauler de seixanta-tres caselles. Aquest tauler correspon al tauler gros, que inclou el joc complet, el qual té una durada aproximada de 50 minuts. Per descarregar-lo, clicau en aquest enllaç.

5. Un tauler de trenta-nou caselles (reduït, per a partides ràpides). Aquest tauler correspon al tauler petit, amb el qual el joc té una durada aproximada de 30 minuts. Per descarregar-lo, clicau en aquest enllaç.

6. Quatre fitxes de diferent color. Aquestes fitxes, en forma d’oca, són retallables, i se n’adjudicarà una a cada jugador. Per descarregar-les, clicau en aquest enllaç.

També podeu descarregar tot el material de manera conjunta. Per fer-ho, clicau aquí

desc_oca.png