|
Micotoxines als aliments Obrir document |
|
|
Consells per a preparar aliments segurs Obrir document |
|
|
Consells per a congelar aliments
Obrir document |
|
|
Consells per a descongelar aliments Obrir document
|
|
|
Consells i recomanacions per prevenir intoxicacions causades pel consum de bolets
Obrir document |
|
|
Recomendaciones de consumo de los pescados "Escolar" y "Escolar negro" El consumo de estos pescados puede producir síntomas gastrointestinales que van desde síntomas leves de corta duración hasta diarrea severa con nauseas y vómitos, que puede durar de uno a dos días. Més informació |
|
|
Materials destinats a entrar en contacte amb el aliments Els materials en contacte amb els aliments són tots aquells materials u objectes destinats a entrar en contacte directa o indirectament amb productes alimentosos, com el vidre, el paper, els metalls, els plàstics, les tintes d'impremta, la fusta, envasos, contenidors i estris de cuina... Hem de conèixer els aspectes bàsic d’aquests materials per fer-ne un bon ús i augmentar la confiança del consumidor en ells. Més informació |
|
|
Reducció de l’exposició a l’acrilamida ¿Cóm reduir l’exposició a l’acrilamida? L’acrilamida és un compost que es forma en el cuinat de certs aliments sotmesos a elevades temperatures (més de 120ºC). Aquesta reacció química es la mateixa que “obscureix” aquests aliments i els fa més saborosos. Aquest procés es pot donar lloc a casa com a restaurants o en la indústria alimentària. Més informació |
|
|
|
|
|