Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Actualitat de l'IBJOVE

A causa de les circumstàncies derivades del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, i del Reial Decret-Llei 10/2020, de 29 de març, us volíem comunicar que part del personal de les àrees INFOJOVE i OBSERVATORI realitza la seva activitat professional des de casa seva, sense acudir a les oficines ubicades al carrer de l’Uruguai, s/n de Palma (Velòdrom Illes Balears).

Per a qualsevol consulta, detallam els telèfons i correus electrònics dels diferents departaments de l’IBJOVE:

Secretaria
Tel. 971 17 89 49
ibjove@ibjove.caib.es

Contractació
Tel. 971 17 89 65
contractacio@ibjove.caib.es

Art Jove
Tel. 971 17 89 47
nrabassa@ibjove.caib.es

Carnet Jove
Tel. 971 17 89 37
info@carnetjoveillesbalears.org

Observatori de la Joventut de les Illes Balears
Tel. 971 17 89 51
observatorijove@ibjove.caib.es

Participació
Tel. 971 17 89 65
participacio@ibjove.caib.es

Cursos idiomes
Tel. 971 17 89 33
cursos@ibjove.caib.es

Camps de Voluntariat Juvenil 
Tel. 971 17 89 40 
participacio@ibjove.caib.es

Reserva instal·lacions
Tel. 971 17 89 34 
reserves@ibjove.caib.es

Infojove

infojove@ibjove.caib.es

treball@ibjove.caib.es

Cursos d'idiomes en línia a partir de 16 anys

L'IBJOVE, a través del Departament de Cursos d'Idiomes i en col·laboració amb acadèmies de prestigi d'Irlanda, posa a la vostra disposició l'opció d'aprendre o perfeccionar una llengua sense sortir de casa: no només podreu gaudir de les lliçons dirigides per professors qualificats, també podreu participar en diverses activitats culturals i tenir accés a plataformes en línia que us ajudaran a reforçar els coneixements adquirits durant les classes.

Consultau-nos qualsevol dubte! Pàgina Web

Programa Cultural Art Jove 2020

Propera convocatòria

desc_transparente.pngA causa de les circumstàncies derivades del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, i del Reial Decret-Llei 10/2020, de 29 de març, us informam de què la convocatòria del Programa Cultural Art Jove 2020 sortirà properament.

Clica per a més informació Pàgina Web

desc_LINIA TRANS 3.png

Com realitzar reserves a les instal·lacions gestionades per l'IBJOVE

Només s'admetran les reserves fetes amb el formulari en línia. No seran vàlides les reserves fetes per telèfon, correu electrònic o fax. Les reserves es gestionaran per ordre d'arribada marcat per l'horari d'enviament de la reserva. 

Clica per a més informació Pàgina Web

desc_transparente.png desc_microsite Transparent_DEP_ArtJove.png desc_microsite Transparent_DEP_CarnetJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_Idiomes.png

desc_microsite Transparent_DEP_InfoJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_InstalacionsJoves.png desc_microsite Transparent_DEP_ObservatoriJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_ParticipacioJove.png