Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Llista provisional amb les puntuacions obtingudes en relació a la selecció d'un rellevista corresponent al grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubilació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut.

Es disposa d'un termini de tres dies hàbils comptadors des del dia següent a aquesta publicació, finalitzant el dimecres, 22 de setembre de 2021

LLISTAT PROVISIONAL PDF

Resolució del director de l'Institut Balear de la Joventut, mitjançant la qual es procedeix a la correcció d'errors de la Resolució de 3 de setembre de 2021, per la qual es va publicar la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la selecció d'un rellevista corresponent al grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubilació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut.

RESOLUCIÓ PDF

Mesures per afrontar la COVID-19 en l’àmbit de la joventut i el lleure per a l'estiu de 2021

En els documents següents podeu consultar les mesures COVID-19 aplicables a les activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per a l'estiu 2021.

PDF Mesures COVID-19 aplicables en matèria de lleure i joventut a les Illes Balears (3 D'AGOST DE 2021).pdf

PDF Circular interpretativa mesures Covid-19 activitats temps lliure (22-07-21) (CAT).pdf

PDF Circular interpretativa medidas Covid-19 actividades tiempo libre (22-07-21) (CAST).pdf

PDF Annex 1 / Anexo 1 Circular interpretativa (CAT-CAST).pdf

PDF Annex 2 / Anexo 2 Circular interpretativa (CAT-CAST).pdf

PDF Mesures i recomanacions per l'organització d'activitats de lleure educatiu durant l'estiu 2021.pdf

PDF Medidas y recomendaciones para la organización de actividades de ocio educativo durante el verano 2021 (CAST).pdf

PDF Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (3 D'AGOST DE 2021).pdf

Enllaços a les pàgines web dels consells insulars

Consell de Mallorca

Consell Insular de Menorca

Consell d'Eivissa 

Consell Insular de Formentera

desc_Banner nou termini 2021.jpg

Nou termini d'inscripcions fins al 7 d'octubre de 2021 per presentar la sol·licitut i la documentació per participar a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.

MÉS INFORMACIÓ

Resolució de 3 de setembre de 2021 del director de l'Institut Balear de la Joventut, per la qual es publica la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la selecció d'un rellevista corresponent al grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubillació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut.

RESOLUCIÓ

LLISTA D'ADMESOS

LLISTA D'EXCLOSOS

Llistats provisionals de persones excloses i admeses en el procés de selecció de l'oferta pública d'ocupació amb núm. 04 2021 001946 corresponent a la selecció d'un rellevista corresponent al grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubillació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut.

Les persones excloses provisionalment disposaran de 3 dies hàbils, comptadors a partir de dia 30 d'agost de 2021, per esmenar les deficiències detectades i aportar els documents preceptius. Si no s'esmenen les deficiències dins aquest termini, les candidatures quedaran excloses de la convocatòria de manera definitiva.

LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS PDF

LLISTAT PROVISIONAL D'EXCLOSOS PDF

Nova campanya sobre el canvi climàtic d'Infojove

Nova campanya a través de la Xarxa Infojove, amb materials didàctics adreçats a joves a partir de 8 anys, orientadors/es, educadors/es i informadors/es juvenils. En aquesta ocasió al voltant del canvi climàtic i els reptes mediambientals als quals ens enfrontam tots i totes.

Consulta la campanya completa

Nova campanya de informació juvenil: primera feina

desc_portada_primera_feina0.jpg

Veure la campanya

desc_M2.jpeg

CONSULTA L'OFERTA DE CAMPS DE VOLUNTARIAT 2021

desc_AJ21ImatgeGeneralAJ21.jpg

Programa cultural Art Jove 2021 - Creant Nous Mons


L’art i la cultura es fan encara més imprescindibles en èpoques de crisi. La cultura no només és segura, també és sanadora. Després de la pandèmia, cal doncs reinventar-se, cal reconstruir els lligams i els vincles. Crear un mon nou. 

Amb aquest eslògan arranca l’edició 2021 del programa cultural Art Jove. Esperonant, ara més que mai, als joves artistes de les Illes Balears a repensar i transformar la nostra societat, fins i tot la nostra manera de viure. I tot això vehiculat en 7 certàmens, tots ells dissenyats perquè els joves participants puguin donar les seves primeres passes en la  indústria cultural amb el suport de l’IBJOVE. 

Les modalitats convocades són:

  1. Certamen de Fotografia, dotat amb 5.000,00 € 
  2. Certamen de Creació Teatral Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  3. Certamen de Creació Musical Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  4. Certamen de Música per a Joves Intèrprets, en la modalitat de solistes, dotat amb 4.000,00 € 
  5. Certamen de Disseny Gràfic, dotat amb 7.000,00 €
  6. Certamen de Poesia i Prosa Poètica Manel Marí, dotat amb 5.000,00 € 
  7. Certamen d’Arquitectura Jove i Disseny d’Interiors, en les modalitats de Projectes de futur i Projectes Realitzats, dotat amb 9.000,00 € 

CONSULTA LES BASES COMPLETES

Procediment per a realitzar una reserva a les instal·lacions que gestiona l'IBJOVE.

Per a fer la reserva és obligatori enviar el full de reserva que trobareu en aquest apartat.

Les reserves s'atendran per ordre d'arribada i sempre que s'hagi sol·licitat per formulari.

Si s'han d'enviar per correu electrònic, s'utilitzarà el de reserves@ibjove.net

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2021 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.