Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Mesures contra la COVID-19 en els àmbits de la joventut i el lleure


PDF MESURES COVID 19 JOVENTUT (DE 28/09/21 a 27/10/21).pdf

PDF Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (28/09/21) (apartats V 2.3, VIII, IX i X).pdf

PDF Circular interpretativa mesures Covid-19 activitats temps lliure (22-07-21) (CAT).pdf

PDF Circular interpretativa medidas Covid-19 actividades tiempo libre (22-07-21) (CAST).pdf

PDF Resum del protocol d'actuació davant de casos positius COVID-19 en les
activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil/Resumen del protocolo de actuación ante casos positivos COVID-19 en las actividades de educación en el tiempo libre infantil y juvenil(CAT-CAST).pdf

PDF Resum del protocol d'actuació davant de casos sospitosos COVID-19 en les activitats d'educació en e temps lliure infantil i juvenil/Resumen del protocolo de actuación ante casos sospechosos COVID-19 en las actividades de educación en el tiempo libre infantil y juvenil(CAT-CAST).pdf

PDF Mesures i recomanacions per l'organització d'activitats de lleure educatiu durant l'estiu 2021 (CAT).pdf

PDF Medidas y recomendaciones para la organización de actividades de ocio educativo durante el verano 2021 (CAST).pdf

Enllaços a les pàgines web dels consells insulars

Consell de Mallorca

Consell Insular de Menorca

Consell d'Eivissa

Consell Insular de Formentera

Proposta de Resolució de l'Àrea del Carnet Jove de les Illes Balears per la qual es publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.


PDF Proposta de Resolució de l'Àrea del Carnet Jove per la qual es publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.


PDF Llistat provisional de sol·licituds admeses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'anys 2021.

Reserves 2022

A partir de dia 4 d'octubre, a les 9h del matí, s'obri el període per a realitzar sol·licituds de reserva de places a les instal·lacions que gestiona l’IBJOVE per l’any 2022.

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2022 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.

Només es tindran en compte les sol·licituds de reserves que es realitzin a partir de la data i horari abans esmentat. Les que es facin amb anterioritat no seran tingudes en compte.

Resolució del director de l'Institut Balear de la Joventut, per la qual es publica la llista definitiva amb les puntuacions obtingudes pels candidats i es proposa la contractació de la candidata amb major puntuació, en relació a la selecció d'un rellevista corresponent al grup C mitjançant contracte de relleu amb motiu de la jubilació parcial anticipada d'un treballador de l'Institut Balear de la Joventut.

Més informació

desc_Banner nou termini 2021.jpg

Nou termini d'inscripcions fins al 7 d'octubre de 2021 per presentar la sol·licitut i la documentació per participar a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.

MÉS INFORMACIÓ

Nova campanya sobre el canvi climàtic d'Infojove

Nova campanya a través de la Xarxa Infojove, amb materials didàctics adreçats a joves a partir de 8 anys, orientadors/es, educadors/es i informadors/es juvenils. En aquesta ocasió al voltant del canvi climàtic i els reptes mediambientals als quals ens enfrontam tots i totes.

Consulta la campanya completa

Nova campanya de informació juvenil: primera feina

desc_portada_primera_feina0.jpg

Veure la campanya

desc_M2.jpeg

CONSULTA L'OFERTA DE CAMPS DE VOLUNTARIAT 2021

desc_AJ21ImatgeGeneralAJ21.jpg

Programa cultural Art Jove 2021 - Creant Nous Mons


L’art i la cultura es fan encara més imprescindibles en èpoques de crisi. La cultura no només és segura, també és sanadora. Després de la pandèmia, cal doncs reinventar-se, cal reconstruir els lligams i els vincles. Crear un mon nou. 

Amb aquest eslògan arranca l’edició 2021 del programa cultural Art Jove. Esperonant, ara més que mai, als joves artistes de les Illes Balears a repensar i transformar la nostra societat, fins i tot la nostra manera de viure. I tot això vehiculat en 7 certàmens, tots ells dissenyats perquè els joves participants puguin donar les seves primeres passes en la  indústria cultural amb el suport de l’IBJOVE. 

Les modalitats convocades són:

  1. Certamen de Fotografia, dotat amb 5.000,00 € 
  2. Certamen de Creació Teatral Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  3. Certamen de Creació Musical Jove, dotat amb 9.000,00 € 
  4. Certamen de Música per a Joves Intèrprets, en la modalitat de solistes, dotat amb 4.000,00 € 
  5. Certamen de Disseny Gràfic, dotat amb 7.000,00 €
  6. Certamen de Poesia i Prosa Poètica Manel Marí, dotat amb 5.000,00 € 
  7. Certamen d’Arquitectura Jove i Disseny d’Interiors, en les modalitats de Projectes de futur i Projectes Realitzats, dotat amb 9.000,00 € 

CONSULTA LES BASES COMPLETES

Procediment per a realitzar una reserva a les instal·lacions que gestiona l'IBJOVE.

Per a fer la reserva és obligatori enviar el full de reserva que trobareu en aquest apartat.

Les reserves s'atendran per ordre d'arribada i sempre que s'hagi sol·licitat per formulari.

Si s'han d'enviar per correu electrònic, s'utilitzarà el de reserves@ibjove.net

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2021 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.