Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Mesures contra la COVID-19 en els àmbits de la joventut i el lleure


PDF MESURES COVID 19 JOVENTUT (DE 23/11/21 a 07/12/21).pdf

PDF Pla de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (26/10/21).pdf

PDF Nivells alerta sanitària Illes Balears (23/11/21).pdf

PDF Circular interpretativa mesures Covid-19 activitats temps lliure (22-07-21) (CAT).pdf

PDF Circular interpretativa medidas Covid-19 actividades tiempo libre (22-07-21) (CAST).pdf

PDF Resum del protocol d'actuació davant de casos positius COVID-19 en les
activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil/Resumen del protocolo de actuación ante casos positivos COVID-19 en las actividades de educación en el tiempo libre infantil y juvenil (CAT-CAST).pdf

PDF Resum del protocol d'actuació davant de casos sospitosos COVID-19 en les activitats d'educació en e temps lliure infantil i juvenil/Resumen del protocolo de actuación ante casos sospechosos COVID-19 en las actividades de educación en el tiempo libre infantil y juvenil(CAT-CAST).pdf

PDF Mesures i recomanacions per l'organització d'activitats de lleure educatiu durant l'estiu 2021 (CAT).pdf

PDF Medidas y recomendaciones para la organización de actividades de ocio educativo durante el verano 2021 (CAST).pdf

Enllaços a les pàgines web dels consells insulars

Consell de Mallorca

Consell Insular de Menorca

Consell d'Eivissa

Consell Insular de Formentera

Proposta de Resolució de l'Àrea del Carnet Jove de les Illes Balears per la qual es publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.


PDF Proposta de Resolució de l'Àrea del Carnet Jove per la qual es publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2021.


PDF Llistat provisional de sol·licituds admeses en relació a la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'anys 2021.

Reserves 2022

A partir de dia 4 d'octubre, a les 9h del matí, s'obri el període per a realitzar sol·licituds de reserva de places a les instal·lacions que gestiona l’IBJOVE per l’any 2022.

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2022 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.

Només es tindran en compte les sol·licituds de reserves que es realitzin a partir de la data i horari abans esmentat. Les que es facin amb anterioritat no seran tingudes en compte.

Nova campanya sobre el canvi climàtic d'Infojove

Nova campanya a través de la Xarxa Infojove, amb materials didàctics adreçats a joves a partir de 8 anys, orientadors/es, educadors/es i informadors/es juvenils. En aquesta ocasió al voltant del canvi climàtic i els reptes mediambientals als quals ens enfrontam tots i totes.

Consulta la campanya completa

Nova campanya de informació juvenil: primera feina

desc_portada_primera_feina0.jpg

Veure la campanya

desc_AJ21ImatgeGeneralAJ21.jpg

Procediment per a realitzar una reserva a les instal·lacions que gestiona l'IBJOVE.

Per a fer la reserva és obligatori enviar el full de reserva que trobareu en aquest apartat.

Les reserves s'atendran per ordre d'arribada i sempre que s'hagi sol·licitat per formulari.

Si s'han d'enviar per correu electrònic, s'utilitzarà el de reserves@ibjove.net

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2021 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.