Torna

Ibjove

desc_CONS AFERS SOCIALS ESPORTS.png desc_microsite Transparent_Horitzontal+Nom.png

L'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE) és una entitat pública que depèn orgànicament de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears. La seva funció principal és aplicar les polítiques de joventut engegades pel Govern de les Illes Balears i també desenvolupar iniciatives concretes i globals, tant si són pròpies com si són de suport a altres entitats, en benefici del jovent de les nostres illes.

Entre altres coses, l'Institut Balear de la Joventut gestiona el Programa Cultural Art Jove; l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears; el Carnet Jove; l'Infojove (amb programes com "Cibermentors" o "Vida digital més segura"); el Programa Júnior d'estudis a l'estranger, així com cursos d'idiomes a diversos llocs del món;instal·lacions juvenils, com l'alberg i el campament de la Victòria (Alcúdia, Mallorca), la casa de colònies de Ca n'Arabí (Binissalem, Mallorca) i la casa de colònies de Formentera; com també l'Àrea de Participació, d'encontre amb entitats i professionals del món de la joventut i el lleure.

A més, l'Institut Balear de la Joventut organitza activitats formatives i de suport a professionals que treballen en l'àmbit de la joventut, l'educació i el lleure amb el propòsit de reconèixer i valorar la importància de tot el sector que treballa amb joves.

Crida a la presentació de propostes d’articles per al proper volum de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021 

Enguany, l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears vol aproximar-se a les noves realitats derivades de la covid’19. Com ha impactat la pandèmia sobre la vida del jovent de les Balears?

Es cerquen treballs procedents dels diferents camps disciplinaris, estudis i experiències pràctiques i es valoraran especialment treballs que incideixin en qüestions o enfocaments innovadors, pràctiques i experiències on els joves siguin protagonistes actius i que situïn la participació juvenil al centre de la reflexió.

Et convidam a presentar una proposta d’article per al pròxim volum de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021.

Consulta les bases al web de l'Observatori de la Joventut

desc_banners 2-03.png

Ampliació del termini del Certamen de Vídeo de Medi Ambient Carnet Jove 2020

S'amplia el termini d’inscripció i de presentació de la documentació en el Certamen de Vídeo de Medi Ambient Carnet Jove 2020 fins al 15 d'abril de 2021.

Consulta les bases

Obertura del programa de reserves de les instal·lacions que gestiona l'IBJOVE.

  • Pel Campament de la Victòria, el dia de formalització de reserves serà el 5 d'octubre de 2020 a les 9:00 h.del matí.
  • Pel casal de Colònies de Formentera, el dia de formalització serà el dia 13 d'octubre de 2020 a les 9:00 del matí.
  • I el Casal de Colònies de ca n'Arabí, romandrà tancat pels usuaris fins a final d'any.

Per a fer la reserva és obligatori enviar el full de reserva que trobareu en aquest web, dintre de l'apartat d'Instal·lacions o a l'enllaç que us facilitem.Pàgina Web

Les reserves s'atendran per ordre d'arribada i sempre que s'hagi sol·licitat per formulari.

Si s'han d'enviar per correu electrònic, s'utilitzarà el de reservasib@gmail.com

És important recordar que les reserves fetes per l'any 2021 es poden veure modificades o anul·lades segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.Pàgina Web

Cursos d'idiomes en línia a partir de 16 anys

L'IBJOVE, a través del Departament de Cursos d'Idiomes i en col·laboració amb acadèmies de prestigi d'Irlanda, posa a la vostra disposició l'opció d'aprendre o perfeccionar una llengua sense sortir de casa: no només podreu gaudir de les lliçons dirigides per professors qualificats, també podreu participar en diverses activitats culturals i tenir accés a plataformes en línia que us ajudaran a reforçar els coneixements adquirits durant les classes.

Consultau-nos qualsevol dubte! Pàgina Web

desc_transparente.png desc_microsite Transparent_DEP_ArtJove.png desc_microsite Transparent_DEP_CarnetJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_Idiomes.png

desc_microsite Transparent_DEP_InfoJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_InstalacionsJoves.png desc_microsite Transparent_DEP_ObservatoriJove.png

desc_microsite Transparent_DEP_ParticipacioJove.png