Torna

Europa Jove

CONSELLS PER A UNA CORRECTA GESTIÓ DEL CES

Des de l'Agència Nacional del Cos Europeu de Solidaritat, us volem fer arribar una sèrie d'indicacions per a una gestió correcta dels vostres projectes CES.

- Per a tots els problemes que experimentis amb PASS has d'enviar un correu electrònic en anglès a eu-solidarity-corps@ec.europa.eu

- No contactar directament amb CIGNA per registrar els teus voluntaris, sinó que ho has de fer via PASS (enviant l'oferta als voluntaris, editant les dates d'activitat, etc.).

- Recorda enviar les ofertes amb la informació correcta, perquè aquestes dades es bolquen automàticament a les assegurances. Els errors freqüents que es troba CIGNA són: que esmenten organització de suport en lloc de la d'acollida, els participants van canviar al seu perfil, el país de residència, etc. Les dades s'envien al sistema d'assegurances CIGNA setmanalment (tots els dimecres a les 22.00 hores s'inicia l'elaboració de l'expedient setmanal, per la qual cosa dijous s'envia l'expedient al sistema d'assegurances).

- Recorda que les activitats de voluntariat nacional NO ES TROBEN COBERTES PER CIGNA.

- L'accés a PASS es facilita a les adreces de correu electrònic vinculades al segell de qualitat (ESC50 o ESC52) oa les vinculades a l'acreditació d'Erasmus+.

- Fins i tot si el projecte de voluntariat ESC51 encara no és al Beneficiary Module (BM), pots enviar ofertes als participants perquè aquests obtinguin l'assegurança.

- Pel que fa als problemes amb BM, heu d'informar aLs següents correus (gestionces@injuve.es amb còpia a Marta González Expósito gonzalezem@injuve.es ) perquè des de l'INJUVE obrin el tiquet de suport tècnic a la Comissió.

- Per dubtes sobre el funcionament de PASS, tens una guia disponible aquí: https://europa.eu/youth/sites/default/files/pass_user_guide.pdf

Moltes gràcies.