31 de maig, Dia Mundial sense Tabac

El 31 de maig se celebra el Dia Mundial sense Tabac, i volem fer ressò de les accions preventives que es desenvoluparan aquest any per sensibilitzar i informar la població sobre els riscos del consum de tabac en la salut i animar els fumadors a deixar de fumar.

Així doncs, durant els dies propers a dia de 31 de maig es faran diferents publicacions en línia i notes de premsa dirigides a prevenir el tabaquisme.

En aquesta agenda us avancem informació sobre activitats i actuacions que es faran aquest mes de maig.

A més d'aquestes actuacions, la societat balear es compromet amb la prevenció, i diferents organismes impulsen actuacions informatives amb taules i estands que mostren material amb consells per deixar de fumar i fer conèixer els perills que el tabac amaga per a la salut.

Podreu trobar instituts, centres de salut, associacions, ONGs i serveis socials en general sensibilitzant nens, joves i adults durant aquesta Setmana sense Fum.

Per finalitzar us facilitem al següent enllaç la Campanya que ha fet aquest any la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària ja que conté informació interessant.
http://semanasinhumo.es/

 

ACTIVITAT DESTACADA:

Dia 2 de juny tindrà lloc la II CURSA SETMANA SENSE FUM 2024 (més informació sobre la cursa aquí)