Torna

PADIB

31 de maig, Dia Mundial sense Tabac

El 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac, amb l’objectiu de sensibilitzar i informar la població sobre els riscs que suposa per a la salut el consum de tabac i d’animar els fumadors a deixar de fumar.

Enguany, la Direcció General de Salut Pública i Participació, a causa de la situació d’estat d’alarma en què ens trobam, vol apropar-se a la ciutadania de les Illes Balears utilitzant les xarxes socials, en què es difondrà el material i els missatges.

Del 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum i es publicarà en la pàgina web del Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (padib.caib.es) el material de sensibilització corresponent a la campanya. També es farà arribar material editat als centres de salut, hospitals, ajuntaments, etc., perquè en facin difusió i informin la població.

Per consultar informació general sobre normativa, actuacions i abordatge del tabaquisme, la Direcció General de Salut Pública i Participació manté activa la pàgina web “Somriures sense Fum” (somriuresensefum.caib.es), des de la qual es vol fer arribar, tant a la ciutadania com als professionals sanitaris, algunes eines i informació diversa per sensibilitzar la població general del gran problema de salut pública que representa el tabaquisme i per ajudar els fumadors a deixar de fumar.

 

     

Portal temàtic de tabaquisme