NOVES ESTRATÈGIES DE GESTIÓ EMPRESARIAL 2011

mmm

BENEFICIARIS
Vegeu l'apartat de Beneficiaris

 

INVERSIONS SUBVENCIONABLES

mm
1. Realització de diagnòstics de situació i elaboració de plans estratègics:
   - Els projectes han de consistir en la contractació de serveis de consultoria per tal de dissenyar un pla estratègic per a reflexionar i planificar l'activitat empresarial a mitjà i llarg termini.
   - Aquest pla ha d'incloure: el marc de referència de la situació de l'empresa, l'anàlisi de les capacitats competitives i el diagnòstic que permeti l'elaboració de les polítiques estratègiques que s'han de seguir.

  

2. Adopció de nous models de gestió empresarials que incideixen en la millora de les àrees de l'empresa

- La implantació de sistemes informàtics que permetin una millora de la gestió del sistema productiu o una gestió integral de l'empresa, que inclogui les àrees de producció i fabricació, juntament amb la d'administració o departament comercial. En el cas de les pime comercialitzadores a l'engròs aquests sistemes informàtics han d'integrar la gestió de dues o més àrees de l'empresa.

 

En aquests casos, es consideren despeses subvencionables el programari i l'assessorament tècnic, tot això relacionat directament amb els esmentats projectes d'implantació d'aquests sistemes de gestió.

 

 

DOCUMENTACIÓ GENERAL A LA SOL·LICITUD
Vegeu documentació general a la sol·licitud

 

DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA A LA SOL·LICITUD

 

En el cas que hi participin empreses comercialitzadores, s'ha de justificar en la memòria que els productes que comercialitzen han estat objecte de processos de creació, fabricació o incorporació de nous elements de valor afegit a les Illes Balears.

 

 

 

DOCUMENTACIÓ GENERAL A LA JUSTIFICACIÓ
Vegeu documentació general a la justificació

 

DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA A LA JUSTIFICACIÓ
Cap

 

OBSERVACIONS