DOCUMENTACIÓ GENERAL NECESSÀRIA A LA JUSTIFICACIÓ 2011

 

a) SOL·LICITUD DE PAGAMENT.SOL·LICITUD PAGAMENT SUBVENCIÓ 2011.pdfSOL·LICITUD PAGAMENT SUBVENCIÓ 2011.pdf 

M

b) MEMÒRIA D'ACTUACIÓ justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió de la subvenció, amb la indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts i, si s'escau, la justificació de les desviacions produïdes en relació a les actuacions concedides.

 

c) MEMÒRIA ECONÒMICA justificativa del cost de les activitats realitzades, que ha de contenir:

  •    ANNEX I (relació de les despeses de l'activitat, proveïdor, import, la data d'emissió i la data de pagament).ANNEX I RELACIO FRES 2010.pdfANNEX I RELACIO FRES.pdf
  •    FACTURES ORIGINALS o els documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa que justifiquin les despeses. No s'admeten factures justificatives inferiors a 100 euros (IVA inclòs).
  •    JUSTIFICANTS DE PAGAMENT.
    • TRANSFERÈNCIA BANCARIA: s'ha de presentar fotocòpia del justificant bancari que contengui data de la transferència, import, concepte, beneficiari de la subvenció i proveïdor. A més s'ha d'adjuntar l'extracte bancari del beneficiari on figuri el càrrec d'aquesta transferència.
    • XEC o PAGARÉ NOMINATIUS: s'ha de presentar fotocòpia del xec o pagaré acompanyat del corresponent extracte bancari on figuri el càrrec del pagament.

Per a factures inferiors a 500 euros (IVA inclòs) és justificant suficient el rebut de pagament signat pel proveïdor.

m

d) La DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA que estableix cada capítol.