DOCUMENTACIÓ GENERAL NECESSÀRIA A LA JUSTIFICACIÓ

MODELS DE JUSTIFICACIÓ PENDENTS D'ANNEXAR 

 

 

a) SOL·LICITUD DE PAGAMENT.(Amb una relació detallada d'altres ingressos o subvencions, si escau, que hagin finançat l'activitat subvencionada, amb la indicació de l'import i la seva procedència).SOL·LICITUD PAGAMENT DE LA SUBVENCIÓ 2010.pdfSOL·LICITUD PAGAMENT DE LA SUBVENCIÓ 2010.pdf

 

b) MEMÒRIA D'ACTUACIÓ justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió de la subvenció, amb la indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts i, si s'escau, la justificació de les desviacionsproduïdes en relació a les actuacions concedides.

 

c) MEMÒRIA ECONÒMICA justificativa del cost de les activitats realitzades, que ha de contenir:

   - ANNEX I (relació de les despeses de l'activitat, creditor, import, la data d'emissió i la data de pagament).ANNEX I RELACIO FRES 2010.pdfANNEX I RELACIO FRES 2010.pdf

   - FACTURES ORIGINALS o els documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa que justifiquin les despeses. No s'admeten factures justificatives inferiors a 50 euros (IVA inclòs).

   - JUSTIFICANTS BANCARIS DE PAGAMENT. Només en els pagaments inferiors a 500 euros és justificant suficient el rebut de pagament firmat pel proveïdor.

d) La DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA que estableix cada capítol.