BENEFICIARIS

 

1.- Les petites i mitjanes empreses (PIME) de caràcter industrial

- Amb els epígrafs d'activitat econòmica (IAE) inclosos en les divisions 2 a 4 de la secció primera corresponent a activitats empresarials.

- Que estiguin inscrites en la divisió 1 del registre industrial corresponent a establiments i activitats industrial o, si és el cas, en el Registre d'Indústries Agràries, més les inclusions i les excepcions indicades expressament per a cada línia de subvenció. 

- Aquestes PIME han de tenir la seu social o el centre de treball a la comunitat autònoma de les Illes Balears.

 

Es considera PIME DEFINICIÓ PIME 2010.pdfDEFINICIÓ PIME 2010.pdf 

 

2.-Les petites i mitjanes empreses (PIME)

- Incloses en els epígrafs 845 (quan es tracti d'empreses de desenvolupament de programari)

- Incloses en el epígraf 961.1 (quan es tracti d'empreses de producció de pel·lícules cinematogràfiques, els vídeos inclosos).

mm

3.- Les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades, les comunitats de béns o qualsevol tipus d'unitat jurídica o patrimoni separat que, encara que no tenguin personalitat jurídica, puguin dur a terme els projectes, les activitats o els comportaments o que estiguin en la situació que motiva la concessió de la subvenció objecte d'aquesta convocatòria.

Als efectes d'aquesta Resolució, aquestes entitats tenen caràcter de PIME amb les mateixes condicions indicades en el punt anterior.

mm

4.-Els grups empresarials formats per un conjunt d'empreses que compleixen la definició de l'article 42 del Codi de comerç.

MM

5.-PIME comercialitzadores a l'engròs (divisió 6 de l'IAE) de productes que hagin estat objecte, a les Illes Balears, de processos de creació, fabricació o incorporació de nous elements que constitueixin un augment del seu valor afegit, NOMÉS per DISSENY, PROMOCIÓ COMERCIAL, MODERNITZACIÓ DE L'ESTRUCTURA PRODUCTIVA I NOVES ESTRATÈGIES DE GESTIÓ EMPRESARIAL.