Salut Ambiental
home.gif Inici        idioma.gif Català - Castellano   

 

Resultats analítics dels punts de mostreig

Amb la finalitat d’informar el públic de la qualitat de les aigües de bany al llarg de la temporada actual, setmanalment es realitza una valoració puntual dels resultats obtinguts, segons els criteris següents:

verd.gif Apta per al bany:
    Escheríchia coli menor o igual a 500 ufc/100ml
    Enterococs intestinals menor o igual a 200 ufc/100ml

grog.gif No recomanat el bany temporalment:
    Escheríchia coli de 501-2000 ufc/100ml
    Enterococs intestinals entre 201-1000 ufc/100ml

vermell.gif Prohibit temporalment el bany:
    Escheríchia coli major a 2000 ufc/100ml
    Enterococs intestinals major a 1000 ufc/100ml

S’informa que aquesta valoració és provisional i és únicament representativa de l’estat de l’aigua en el punt de mostreig i en el moment puntual, ja que la qualificació definitiva s’estableix al final de la temporada de bany, una vegada valorats tots els resultats i realitzades totes les estadístiques segons estableix la normativa.

 

link3.gif  Consulteu els resultats clicant sobre la imatge

Resultats analítics aigües de mar

El divendres dia 15 de setembre l'ajuntament de Palma, per motiu de les pluges i seguint el principi de precaució, va tancar les platges de Can Pere Antoni, Ciutat Jardí i Cala Major. El resultat de les mostres recollides el diumenge ha permès l'obertura de les mateixes avui, dilluns dia 18 de setembre.

Platja de s'Arenal, c/Berga: debut a les pluges del dia  15 de setembre, aquesta platja va romandre tancada fins l'obtenció de resultats aptes pel bany el dia 21 de setembre.

Palma, 25 de setembre de 2017