Torna

PADIB

31 de maig, Dia Mundial sense Tabac

Cada 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac, amb l’objectiu de sensibilitzar i informar la població sobre els riscs que suposa el consum de tabac per a la salut i animar els fumadors a deixar de fumar.

El Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) de la Direcció General de Salut Pública i Participació, informa a través de l’Agenda d’Activitats 2018 de les actuacions que diferents administracions i entitats socials de les Illes Balears preveuen dur a terme durant la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig) i el Dia Mundial sense Tabac.

A més de fer difusió de l’Agenda d’activitats comunitàries, el PADIB instal·larà un envelat amb taula informativa al carrer de les Rambles de Palma, el proper dia 31 de maig, amb horari de matí, amb la finalitat de proporcionar als ciutadans informació sobre les conseqüències del consum de tabac. La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària i el Servei de Salut col·laboraran mitjançant la realització de proves de cooximetria i espirometria.

 


Descarregar Díptic / Cartell

 

El consum de tabac és la principal causa del càncer  lazo_pdf.gif

El consum de tabac és la principal causa del càncer El 16% dels càncers que es detectan a les dones i el 37% als homes estan relacionats amb el consum de tabac (Registre de Càncer de Mallorca)

 

La Direcció General de Salut Pública i Participació dona suport a la campanya del Dia Mundial sense Tabac.