Torna

PADIB

Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB)

Equip humà

El Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) està constituït per professionals de la medicina, psicologia, treballadors socials i infermeria altament qualificats per a donar resposta immediata a qualsevol qüestió relacionada amb les drogodependències i altres addiccions.

Estar ben informats és fonamental, nosaltres et podem ajudar en qualsevol dubte que tinguis.

  • Informació sobre centres de tractament: ubicació dels diferents centres d'atenció al drogodependent (CAD) segons residència, centres de dia, centres de tractament residencials, unitats de desintoxicació, centres d'emergència, unitats mòbils, etc.
  • Informació sobre centres o ONG amb recursos en prevenció en els diferents àmbits: escolar, familiar, comunitari, temps lliure, menors, laboral, comunicació social, entre d' altres.
    Informació sobre centres fundacionals i institucions amb recursos en inserció, formació o incorporació social: Fundació Deixalles, Creu Roja, IBAS, IMFOF, etc.
  • Informació sobre els diferents aspectes de la Llei sobre drogodependències i altres addiccions de les Illes Balears: drogues il·legals, tabac, ludopatia i ciberaddiccions.
  • Orientació sobre pautes a seguir davant les distintes situacions que puguin plantejar-se amb algun fill, familiar, estudiant... per consum de qualsevol tipus de droga il·legal (cannabis, cocaïna, drogues de síntesi, etc.) o altre tipus d'addiccions.
  • Assessorament sobre el paper fonamental de la família en la prevenció d'aquests consums de drogues il·legals o addiccions.
  • Informació sobre les diferents substàncies utilitzades pels joves, les distintes maneres de consum, les seves característiques i els seus efectes.

CRIDA (Centre de Resposta Immediata sobre Drogodependències i altres Adiccions)
Telèfon CRIDA: 902 075 727

De dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h (sense interrupció)

Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) 
c/Jesús 38 A. 07010 Palma de Mallorca
Tel. 971 17 66 65 
pladrogues@dgsanita.caib.es