Torna

Institut d'Estudis Autonòmics

Jornada


Jornades sobre el Projecte de llei de consells insulars

L’IEA organitza aquestes jornades, que tindran lloc els pròxims dies 30 de setembre i 1 d’octubre a l’auditori del ParcBit (Centre Empresarial Son Espanyol, C/ Laura Bassi, de Palma).

Les ponències, a cura de professors universitaris, afrontaran la nova regulació legal que es preveu per a aquestes institucions que actualment està en procés d’elaboració i tramitació, i que segur que té un indubtable interès per a una bona part dels tècnics jurídics de la nostra Administració i de les corporacions insulars.

Els experts convidats procedeixen de diverses universitats espanyoles i són vertaders especialistes en matèria d’administracions territorials. Aquesta circumstància proporcionarà una nova mirada sobre la matèria estudiada, més distant i no contaminada per debats precedents. Aquest nou punt de vista, objectiu i rigorós, és el que l’IEA ha volgut posar sobre la taula, ara que la proposta normativa aviat entrarà en el Parlament per a la seva tramitació, moment en què caldrà ser conscients de les virtuts i els defectes del text normatiu.

Està previst que l’assistència pugui ser presencial o per via telemàtica. Atès que l’aforament de l’auditori és limitat, i per tal de donar compliment a les mesures sanitàries que hi pugui haver, es fixaran criteris objectius d’admissió presencial.

Després de les Jornades, es podran sol·licitar certificats d'assistència presencial i de participació telemàtica a iea@caib.es.

Obert el termini d’inscripció, la qual s’haurà de formalitzar amb el formulari corresponent.

Programa

Formulari d’inscripció