Torna

Pacte de les Batlies

c

Assistència tècnica als municipis adherits al pacte

 OFICINA09.JPG

c

1.    Reunions informatives amb responsables municipals

Un gestor energètic municipal. Per a més informació vegeu:    FUNCIONS GESTOR ENERGETIC.pdfFuncions del gestor energètic
Un sistema de gestió i comptabilitat energètica municipal:  REQUISITS SIST GEST I COMPT ENER.pdfRequisits del sistema de gestió energètica
 

  • Durant el mes de juny i juliol hem visitat tots els Ajuntaments adherits al Pacte de Batles i Batlesses per informar de la subvenció que ajudarà al desenvolupament dels PAESC i informes de seguiment, així com per donar informació i resoldre dubtes referents al Pacte.

 

2. Assistència amb la redacció, implantació i seguiment de la documentació

  • Assistència per a la implantació dels PAES/PAESC

Al Departament de Desenvolupament Local del Consell Insular de Mallorca disposam d’un equip tècnic per donar suport als municipis. L’equip està format per una pedagoga i una enginyera tècnica industrial que us donaran suport durant el procés de redacció i actualització dels PAESC i també us ajudaran a la correcta inclusió dels vostres documents al lloc web del Pacte.

Teniu a la vostra disposició tot un seguit de documents elaborats pel Servei d'Assistència Tècnica als Municipis als quals podeu accedir a través del següent enllaç: 

Pàgina Web Documentació de suport per a la redacció del PAESC i dels Informes de Seguiment 

c

  • Assistència en l’elaboració  d’informes de seguiment  dels PAES

Per als municipis anteriorment adherits que ja disposen de PAES, abans de procedir a la redacció del nou PAES/PAESC s’haurà de redactar un informe de seguiment de les accions, que inclogui nou inventari d’emissions actualitzat.

c

  • Assistència en  la implantació d’accions recollides als PAES/PAESC

S’ofereix ajuda tècnica per ajudar-vos a implantar accions, segons disponibilitat.