Normativa Autonòmica Decret 12/2013, de 5 d’abril, pel qual es creen el Consell Autonòmic de Seguretat Alimentària i la Comissió de Coordinació Administrativa Decret 34/2009, de 19 de juny, pel...
Peix blau i histamina: un risc evitable Quan el peix blau no es manipula higiènicament pot donar reaccions al.lergiques La histamina és la responsable de la reacció al.lergica Una deficient...
Enquesta sobre mètodes emprats per assignar vida útil d'embotits cuits tradicionals A l'actualitat existeix preocupació pel perill de creixement de Listeria monocytogenes als aliments llests pel...
Enquesta sobre la producció de carn picada i preparats de carn a establiments de les Illes Balears El Reglament (CE) núm. 2073/2005 de la Comissió, de 15 de novembre de 2005, relatiu als criteris...
Informació sobre els procediments específics de sacrifici d'animals Tràmits administratius Autorització sanitària d’excepció a la refrigeració de les canals Descripció i normativa El punt 1...
Resultats de la campanya de revisió dels menjadors de les escoles concertades, privades, estrangeres i d'educació especial Campanya de revisió dels menjadors de les escoles concertades,...
Resultats del programa de control d'establiments de venda a la menuda de carn Resultat programa de control 2009-2010 Durant els anys 2009 i 2010 s’han inspeccionat 207 establiments de venta a la...
Resultats programa de control de la traçabilitat i etiquetatge de la carn de boví 2010 En el programa de control de la traçabilitat i etiquetatge de carn de boví durant l’any 2010, s’han controlat...
Resultats de Vigilància epidemiològica de les encefalopaties espongiformes transmissibles Resultats Dins el marc del Programa de vigilància de les EET, durant l’any 2010, s’han recollit i analitzat...
Resultats de PNIR, Pla Nacional d’Investigació de Residus Resultats Durant l’any 2010 es varen recollir a les Illes Balears un total de 324 mostres dirigides incloses dins el Pla Nacional...
Introducció autocontrol L’autocontrol és el conjunt d’activitats que els operadors econòmics realitzen per tal de garantir la seguretat alimentària dels aliments que posen a la venda. El...
Informació pública sobre el control oficial del comerç minorista del sector carni El Reglament (UE) 2017/625, estableix a l’article 11 la necessària transparència per a la realització dels...
Reial Decret 308/2019, de 26 d'abril, pel qual s'aprova la norma de qualitat per al pa Dia 1 de juliol de 2019 entra en vigor el Reial Decret 308/2019 que estableix les normes bàsiques de...
Comunicació d’incidents en matèria de Seguretat Alimentària per part dels operadors de l'empresa alimentària La industria alimentària té una importància clau per a la salut i el benestar de les...
Més informació destacada Alimentació segura durant l'embaràs i la infància A més de les pautes per a una alimentació saludable és important que les famílies coneguin quins són els aliments que...