avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Els actes del 25N inclouran la II Jornada sobre violència masclista i salut mental

Els actes del 25N inclouran la II Jornada sobre violència masclista i salut mental

La II Jornada sobre violència masclista i salut mental que organitza l’Institut Balear de la Dona (IBDONA), tendrà com a lema “Impunitat zero” i es celebrarà el divendres 17 de novembre en el marc del 25N, dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones. La jornada serà a la seu de la Fundació Estel de Llevant (carrer de sa Fàbrica,11, de Manacor) i es podrà seguir de manera telemàtica a Menorca a la casa de Cultura de Ciutadella, i al casal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa.

JornadaVM&Salut ALÀ page 0001 30 octubre 2023

La II Jornada sobre violència masclista i salut mental, que organitza l’Institut Balear de la Dona (IBDONA), tendrà com a lema “Impunitat zero” i se celebrarà el divendres 17 de novembre en el marc del 25N, el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones. La jornada serà a la seu de la Fundació Estel de Llevant (carrer de sa Fàbrica,11, de Manacor) i es podrà seguir de manera telemàtica a Menorca, a la casa de Cultura de Ciutadella, i al casal d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa.

 Aquesta edició estarà centrada, entre d’altres, en l’impacte de la violència masclista en dones amb diagnòstic de salut mental. En aquest sentit, comptarà amb un debat sobre aquest aspecte i amb una taula rodona de bones pràctiques d’entitats. La jornada comptarà així mateix amb conferències de la psiquiatra i forense Sandra Muñoz Sánchez, la coordinadora del centre d’acollida per a víctimes Casa Violeta Maria Francisca Morell, l’antropòloga i doctora en estudis de gènere Nadia Babani i l’advocada penalista Laia Serra Perelló. 

Donat l’aforament limitat de la Fundació Estel de Llevant, per assistir-hi cal preinscriure’s a partir del 6 de novembre a l'enllaç https://tinyurl.com/ycxhht5k


Data d'actualització: 15 febrer 2024


Comparteix

× Contingut temporal pendent d'actualització