avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d’FP – DIGITALITZACIÓ DE LA GESTIÓ DE L’ÀREA DE RESTAURACIÓ I CUINA

Activitat de formació per a professorat d’FP – DIGITALITZACIÓ DE LA GESTIÓ DE L’ÀREA DE RESTAURACIÓ I CUINA

El termini d’inscripció és del 17 al 26 de maig de 2025 a través del Portal del personal

DIGITALITZACIÓ ÀREA DE RESTAURACIÓ I CUINA 16/05/2025

El 17 de maig s’obrirà el termini d’inscripció per a la formació “Digitalització la gestió de l’àrea de restauració i cuina”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 20 hores i es durà a terme entre el 12 de juny i el 7 de juliol de 2025.

El curs consta de dues fases:
– fase presencial (16 hores), que s’impartirà els dies 12, 19, 23, 24, 25, 26 i 27 de juny de 2025 en el CIFP Juníper Serra (Palma).
– fase a distància (4 hores), que es desenvoluparà mitjançant la plataforma Classroom.

Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) del CIFP Juníper Serra (Palma).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de la resta de centres.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Conèixer i aprendre la parametrització i l’operativa del programa de gestió de restauració Cuiner.

Termini d’inscripció
Del 17 al 26 de maig de 2025 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada per la Unió Europea (FSE+).

Documentació relacionada​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Comparteix