La ciutadania insular i la UE: una veu a escoltar?

En marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa, el cicle La ciutadania insular i la UE: una veu a escoltar cercarà, partint de l’apassionat recorregut per les senyes distintives de la identitat europea, bastir diferents debats entorn als eixos de la conferència, així com conèixer el seu propi funcionament i la possibilitat de fer sentir la veu de cadascun dels ciutadans i ciutadanes de les nostres illes. Així, es vol reexaminar que significa l’apartinença al projecte europeu des de l’atalaia del sud a partir de la inspiradora representació teatral, a mans d’Oscar Intente i Ferran Martínez, de la famosa conferència sobre “La Idea d’Europa” pronunciada el 2004 per l’escriptor i pensador George Steiner; es pretén bastir un debat que ens permeti discutir sobre les línies mestres del nostre projecte en comú.

Finalitzada la representació teatral, s’iniciarà un col·loqui sobre el futur d’Europa moderat per la periodista Elena Gregori que comptarà amb la participació del director de Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Antoni Vicens, i la directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera, Fanny Tur i finalment s’obrirà a la participació del públic assistent.

Aquest acte gratuït està obert a tot tipus de públic. Així, a les 18.30h s’obrirà l’auditori del Conservatori, encara que les persones que vulguin reservar entrades ho poden fer al telèfon 971 39 22 53 o a l’adreça electrònica consergeria@ceif.info

Lloc: Conservatoria de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera (Avinguda Espanya, 15, 07800 Eivissa)

Dia : 8 d'octubre de 2021

Hora: 19.00h

Documents d'interès:

PDF Informe de conclusions

PDF   Cartell