Volver

CEPS

 
El juego del CEPS

Per un centre educatiu, treballar la promoció de la salut és una línia de millora integral que impacta sobre les persones que hi estudien, treballen o el visiten cada dia, curs rere curs. Perquè cada centre és únic, també ho ha de ser el seu projecte de salut. En promoció de la salut, com en moltes facetes de la vida en els centres educatius, no és possible assegurar que tal acció condueix a tal resultat. Per això el programa CEPS no edita una guia, sinó un joc de taula.

En aquest joc s’han condensat les recomanacions europees per elaborar projectes de salut amb impacte basades en l’evidència de diferents investigacions. Fer servir el joc és una bona manera d’aprendre a pensar dins el model del programa. Jugar-hi vos facilitarà passar del diagnòstic del centre al projecte de salut. S’ha dissenyat com a eina per mantenir converses significatives i contribuir a la presa de decisions. Convidau a jugar a la vegada a professionals del centre, alumnat, famílies o serveis de la barriada. Com major sigui la participació, millors seran els resultats i més bé vos ho passareu.
 

Reglament del joc

Recomanam imprimir els arxius sobre paper de 200grs. Retalleu cada pàgina seguint les línies de tall. A més, necessitareu afegir:

  • 10 daus de 6 cares
  • 2 peons (o fitxes)
  • 30 fitxes d’un mateix color (temps)
  • 10 fitxes d’un altre color (variant amb pressupost)

Materials del joc


Agents

Ajuda

Àrees temàtiques

Discs

Format

 Icones


Taulell

Atzar

Quadern d'anotacions

 Pressupost
Descarregar tot el material del joc (10506 Kb)

Videotutorials del joc