Torna

Servei d'Educació Ambiental

Can Salas - Sa Petrolera

Equipament d'Educació Ambiental

L'edifici de Can Salas es va construir l'any 1881 i feia part del complex conegut com "sa Petrolera", una de les primeres refineries de petroli que hi va haver a l'estat espanyol. La implantació d'aquestes instal·lacions fabrils va suposar un impacte considerable pel barri del Molinar, conegut pels seus molins de vent i com a lloc de pescadors.   

Després d'anys d'abandonament i fruit d'un conveni amb l'Ajuntament de Palma, aquest edifici catalogat va ser restaurat i es varen reconvertir els seus espais. La conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca gestiona aquest equipament que s'ha obert al públic per apropar diversos aspectes del medi ambient a la ciutadania a través d'exposicions, del centre de recursos d'educació ambiental, de l'aula de la mar i d'activitats lúdiques i formatives que es van programant.

 

SALES D'EXPOSICIONS

 

Horari de visita: de 8 a 19:30 hores de dilluns a divendres, i de 9 a 14 hores els dissabtes.

- Exposició permanent "Can Salas 1881 - 2010 CAN SALAS.PDFFulletó de l'exposició

 

 

 

CREAIB - Centre de Recursos d'Educació Ambiental

aula de la mar.JPG

AULA DE LA MAR

S'ofereixen diferents tallers sobre el medi litoral i marí, i els éssers vius que hi habiten. Per veure les activitats disponibles, podeu consultar la guia de recursos i activitats d'educació ambiental.

 

 

 

Ubicació i contacte:
C/ de Francesc Femenias, 1 (Cantonada amb C/ de Medellín)
07006 - Es Portitxol (Palma)
Telèfon: 971 17 66 87