Torna

Comitè d'Ètica de la Investigació

Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB)

El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB) té la missió de vetllar per la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels participants en investigacions sobre éssers humans, oferint garantia pública al respecte.

Tràmit telemàtic

Tràmit telemàtic de presentació de documentació al CEI de les Illes Balears

 

INFORMACIÓ DESTACADA

avis.gif El CEI-IB s’ha acreditat com a Comitè d’Ètica de la Investigació amb Medicaments (CEIm)

Aquesta acreditació certifica el CEI-IB com a avaluador d’estudis clínics amb medicaments d’ús humà. I ha estat atorgada en resposta a la demostració del compliment dels requisits fixats pel Reial decret 1090/2015 per garantir la qualitat de les avaluacions.


5è Congrés ANCEI. "Els Comitès d'Ètica de la Investigació: conjugant la utilitat social de la investigació, els canvis normatius i les noves tecnologies". València, 17 i 18 de maig de 2018. Universitat de València.


Curs en línia "Aspectes ètics i legals de la investigació biomèdica". Segona edició. ANCEI. Gener-maig 2018.avis.gif Publicació de les ponències presentades a la I Jornada de formació del CEI-IB "Els reptes ètics de la recerca en salut del s.XXI". Palma, 10 de novembre de 2017.


Criteris del CEI-IB sobre els usos d'informació de registres clínics.


“El Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears: els primers quinze anys”. Revista de ciències de la salut de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears. Article especial. Medicina Balear 2017; 32(1): 23-29.


Memòria d'activitats del CEI-IB de l'any 2016.


Seminari IDISBA. "El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears". Presentació a càrrec de Gemma Melero, secretària tècnica del CEI-IB.


ACCESSOS DIRECTES

Quin tipus d'estudi és el meu?

Registre Espanyol d'Estudis Clínics

AEMPS: Recerca clínica amb medicaments d'ús humà

Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IDISBA)

Institut de Salut Carles III

Oficina de apoyo a la innovación AEMPS

Oficina de suport a la innovació i coneixement sobre medicaments