Torna

Comitè d'Ètica de la Investigació

Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB)

El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB) té la missió de vetllar per la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels participants en investigacions sobre éssers humans, oferint garantia pública al respecte.

Tràmit telemàtic

Tràmit telemàtic de presentació de documents al CEI de les Illes Balears

 

INFORMACIÓ DESTACADA

PDF Publicació de les ponències presentades a la II Jornada de Formació CEI-IB "Ciència oberta i dades de recerca en salut: una mirada des de l'ètica". Palma, 9 de novembre de 2018.


PDF Formació i actualització per a membres de CEI i investigadors en "Aspectes ètics i legals de la investigació biomèdica. Normes de bona pràctica línica (BPC)". Curs en línia. 3a edició. ANCEI. Gener-juny 2019.


PDF Memòria d'activitats del CEI de les Illes Balears de l'any 2017.


avis.gif El CEI-IB s’ha acreditat com a Comitè d’Ètica de la Investigació amb Medicaments (CEIm).

Aquesta acreditació certifica el CEI-IB com a avaluador d’estudis clínics amb medicaments d’ús humà. I ha estat atorgada en resposta a la demostració del compliment dels requisits fixats pel Reial decret 1090/2015 per garantir la qualitat de les avaluacions.


ARTICLES I PUBLICACIONS D'INTERÈS

PDF "Recomendaciones para elaborar un modelo de hoja de información al participante y de consentimiento informado en proyectos de investigación". Article breu. Boletín para los Comités de Ética de Investigación. ICB digital març 2018.


PDF Publicació de les ponències presentades a la I Jornada de Formació del CEI-IB: "Els reptes ètics de la recerca en salut del s.XXI". Palma, 10 de novembre de 2017.


PDF Seminari IdISBa. "El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears". Presentació a càrrec de Gemma Melero, secretària tècnica del CEI-IB.


PDF “El Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears: els primers quinze anys”. Revista de ciències de la salut de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears. Article especial. Medicina Balear 2017; 32(1): 23-29.


ACCESSOS DIRECTES

Quin tipus d'estudi és el meu?

Registre Espanyol d'Estudis Clínics

AEMPS: Recerca clínica amb medicaments d'ús humà

Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa)

Institut de Salut Carles III

Oficina de apoyo a la innovación AEMPS

Oficina de suport a la innovació i coneixement sobre medicaments