Torna

Comitè d'Ètica de la Investigació

Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB)

El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB) té la missió de vetllar per la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels participants en investigacions sobre éssers humans, oferint garantia pública al respecte.

Tràmit telemàtic

Tràmit telemàtic de presentació de documents al CEI de les Illes Balears

 

INFORMACIÓ DESTACADA

desc_lazo_pdf.gif Memòria d'activitats del CEI de les Illes Balears de l'any 2017.


avis.gif El CEI-IB s’ha acreditat com a Comitè d’Ètica de la Investigació amb Medicaments (CEIm).

Aquesta acreditació certifica el CEI-IB com a avaluador d’estudis clínics amb medicaments d’ús humà. I ha estat atorgada en resposta a la demostració del compliment dels requisits fixats pel Reial decret 1090/2015 per garantir la qualitat de les avaluacions.avis.gif Publicació de les ponències presentades a la I Jornada de formació del CEI-IB "Els reptes ètics de la recerca en salut del s.XXI". Palma, 10 de novembre de 2017.


Seminari IdISBa. "El Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears". Presentació a càrrec de Gemma Melero, secretària tècnica del CEI-IB.


ARTICLES D'INTERÈS

"Recomendaciones para elaborar un modelo de hoja de información al participante y de consentimiento informado en proyectos de investigación". Article breu. Boletín para los Comités de Ética de Investigación. ICB digital març 2018.


“El Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears: els primers quinze anys”. Revista de ciències de la salut de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears. Article especial. Medicina Balear 2017; 32(1): 23-29.


ACCESSOS DIRECTES

Quin tipus d'estudi és el meu?

Registre Espanyol d'Estudis Clínics

AEMPS: Recerca clínica amb medicaments d'ús humà

Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa)

Institut de Salut Carles III

Oficina de apoyo a la innovación AEMPS

Oficina de suport a la innovació i coneixement sobre medicaments