Govern de les Illes Balears
VENDA DIRECTA
CA
ES
Cercador
Menú
CA
ES
Menú
Introducció
Manual d'ús del logotip
Normativa que regula la venda directa
Models de comunicació
Operadors de venda directa
Què cal saber del logotip de venda directa?
Logotips descarregables
Genèric-Fruites i Hortalisses
Olives
Ametlla
Oli d'Oliva
Vins
Herbes Aromàtiques
Mel
Caragols
Formatge (Base Quadrada)
Formatge (Base Redona)
Ous
Carn de Pollastre
Carn de mè
Carn de vedella
Carn de porc Negre
Carn de porc
Embotits
Conserves-Confitures
Productes Lactis
Garrova
Més informació
Accessibilitat
Torna
Més informació
INFORME DE LA COMISSIÓ AL PARLAMENT EUROPEU I AL CONSELL sobre la conveniència d'establir un sistema d'etiquetatge per a l'agricultura local i les vendes directes
VENDA DIRECTA: Una oportunitat
HIGIENE DE LA PRODUCCIÓ PRIMÀRIA, OPERACIONS CONNEXES I FASES POSTERIORS DE LA CADENA ALIMENTÀRIA
Guia per a l'aplicació pels titulars de les explotacions agràries de les Illes Balears dels requisits higiènic-sanitaris per a la venda directa de productes alimentaris en les fases posteriors a la producció primària i operacions connexes