Govern de les Illes Balears
VENDA DIRECTA
    • Introducció
    • Manual d'ús del logotip
    • Normativa que regula la venda directa
    • Models de comunicació
    • Operadors de venda directa
    • Què cal saber del logotip de venda directa?
      • Genèric-Fruites i Hortalisses
      • Olives
      • Ametlla
      • Oli d'Oliva
      • Vins
      • Herbes Aromàtiques
      • Mel
      • Caragols
      • Formatge (Base Quadrada)
      • Formatge (Base Redona)
      • Ous
      • Carn de Pollastre
      • Carn de mè
      • Carn de vedella
      • Carn de porc Negre
      • Carn de porc
      • Embotits
      • Conserves-Confitures
      • Productes Lactis
      • Garrova
    • Més informació
  • Accessibilitat

Més informació

  • INFORME DE LA COMISSIÓ AL PARLAMENT EUROPEU I AL CONSELL sobre la conveniència d'establir un sistema d'etiquetatge per a l'agricultura local i les vendes directes
VENDA_DIRECTA_LLET
  • VENDA DIRECTA: Una oportunitat
  • HIGIENE DE LA PRODUCCIÓ PRIMÀRIA, OPERACIONS CONNEXES I FASES POSTERIORS DE LA CADENA ALIMENTÀRIA
  • Guia per a l'aplicació pels titulars de les explotacions agràries de les Illes Balears dels requisits higiènic-sanitaris per a la venda directa de productes alimentaris en les fases posteriors a la producció primària i operacions connexes
  • BOIB
  • Transparència
  • Seu Electrònica
  • Atenció a la ciutadania
  • Contractació pública
  • Protecció de dades
  • Inici
  • Què necessites?
  • Temes
  • Govern

Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local
C/ d'Eusebi Estada, 145
Telèfon 971177171 - Fax 971 17 61 59

Xarxes socials:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
© Govern Illes Balears
  • Contacte
  • Avís legal
  • Mapa web
  • Accessibilitat