Torna

Oposicions CAIB 2019

Tornar al llistat de notícies

02/02/2021

Cos superior. Llista provisional de puntuacions de la fase de concurs

Cos superior. Llista provisional de puntuacions de la fase de concurs

En data 2 de febrer de 2021, es fan públiques les llistes provisionals de puntuacions obtingudes en la fase de concurs de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les persones interessades disposen d’un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar les reclamacions.

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjançant fax (971 177 620) o el correu electrònic: oposicions@caib.es.

La revisió, per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà el dia 17 de febrer de 2021 a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), a partir de les 09.30 hores.

En cas que sigui necessari, en funció del nombre de sol·licituds presentades, s'establirien torns en un proper comunicat.

Podeu consultar les llistes en el Portal de l'opositor.

Vegeu l'aclariment publicat el 3 de febrer en aquest enllaç.