Torna

Formació

Benvingut a l’apartat de formació del Servei d’Ordenació Pesquera. En aquest lloc us mostram i explicam les diferents titulacions disponibles dins l’àmbit nàutic pesquer. Així mateix també us mostram la nostra oferta formativa i els cursos que s'han pogut realitzar en els darrers anys. A l’apartat d’oferta formativa veurà els cursos previstos per a aquest any.

NOTÍCIES I NOVETATS

OFERTA FORMATIVA 2021

NOVETAT!!

- Consulta la llista definitiva dels seleccionats per al curs d'Actualització d'operador restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguerat Marítima el dia 10 de juny aquí.

- Consulta la llista de seleccionats per al curs d'Operador restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguerat Marítima (1 al 9 de juny) aquí.

- Consulta la llista d'aprovats del mòdul de pont de Patró Local de Pesca aquí.

- Consulta la llista definitiva d'admesos al curs d'embarcacions de supervivència i bots de rescat (no ràpids) (4 al 7 de maig) aquí.

- Consulta la llista PROVISIONAL d'admesos al curs d'actualització de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca (27 a 29 d'abril) i a Evisisa (6 a 8 de maig) aquí.

--

Oberta la preinscripció al curs d'actualització d'Operador Restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima, la preinscripció es pot fer aquí fins el 25 d'abril.

Oberta la preinscripció al curs d'Operador Restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima, la preinscripció es pot fer aquí fins el 25 d'abril.

---

Preinscripció telemàtica al curs d'actualtizació en Formació Bàsica en Seguretat finalitzada, en breu es publicaran les llistes de preseleccionats.

El curs es realitzarà:

- Dels dies 27 a 29 d'abril a Mallorca. Horari de 8:00 a 14:30 al CIFNP de Palma

- Dels dies 6 al 8 de maig a Eivissa. Horari de 15:00 a 21:30 al CIFNP de Ca'n Marines a Eivissa.

=======

- Consulta aquí la llista d'inscrits als exàmens lliures de Patró local de pesca aixó com les dates, hores i lloc de realització de les proves.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs d'Actualització en Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- IMPORTANT!! El curs de Formació bàsica en Seguretat a Mallorca extendrà la seva durada dos dies com a conseqüència del toc de queda atès que el seu horari era fins a les 22:00. La data de finalització del curs serà el 25 de març.

- Nou manual de mòdul de màquines de Patró local de pesca. Consulta'l aquí.

- Consulta la llista PROVISIONAL d'admesos al curs d'actualització de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- Dates i hores dels examens lliures de Mariner Pescador

Mallorca: 10 de Febrer a les 16:30 a CIFNP de Palma (Carretera del Dic de l'Oest, 07015, Palma)

Menorca: 12 de Febrer a les 10:30 a Sa Granja (Ctra. Maó - es Grau, km 0,5, 07700, Maó) (Hora pendent de confirmar)

Nou - Eivissa: 22 de febrer a les 15:00 al CIFP Ca'n Marines.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs d'actualització d'embarcacions de supervivència i Bots de rescat (no ràpids) aquí.

Oberta la preinscripció telemàtica al curs de Formació Bàsica en Seguretat Marítima

El curs es realitzarà dels dies 8 a 23 de març. Horari de 15:30 a 22:00 al CIFNP de Palma i en horari de 15:00 a 21:30 al CIFNP de Ca'n Marines a Eivissa.

La preinscripció es pot realitzar fins al dia 7 de febrer clickant aquí.

Oberta la inscripció examens lliures Patró Local de Pesca.

Els examens es realitzaran les setmanes 10, 12 i 15 de l'any 2021. Dates exactes per illa a concretar més endavant.

La inscripció es pot realitzar aquí fins el dia 21 de febrer.

 

Material i recursos
CANAL YOUTUBE

RESOLUCIÓ EXAMENS LLIURES 2021