Conferència "Acompanyar a la família en elS valors"

  • A càrrec d'Alejandra Melús
  • Dilluns 13 de maig a les 18.30 h
  • Can Campaner (carrer de Can Campaner, 1. Palma)  
  desc_WhatsApp_Image_2024-05-09_at_14.16.42.jpeg

La Conselleria de Famílies i Afers Socials ha organitzat, a través de la direcció general d’Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat, i amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, una conferència d'Alejandra Melús amb el títol "Acompanyar a la família en els valors". Aquesta experta ajudarà a les famílies a sembrar valors en els seus fills, centrant-se bàsicament en quatre: respecte, confiança, diversitat i empatia.


Mestra d’Educació Especial per la Universitat La Salle (UAM) i Experta en Atenció Primerenca i Intervenció Psicomotriu pel Centre Psicopraxis de Madrid, Alejandra Melús es dedica al camp de la infància, l’atenció primerenca, l’educació i les famílies.


Des de 2013 gestiona el portal atenciontempranayestimulacion.com, on ofereix eines, idees, pautes i materials a les famílies. És col·laboradora d’El Club de Malasmadres, Penguin Random House Dideco, Tutete i Jugaia.


En les seves reflexions parteix del fet que la infància és la base de l’ésser humà, i que els primers anys de vida són essencials per al desenvolupament de l’individu, per a la seva percepció del món, experiències, desenvolupament emocional i el joc.

desc_Banner_Manos_v01_MASTER(2).png