Torna

Pacte de les Batlies

 noticias2.png

 

Properes jornades 


 c

Cerimònia del pacte de Batles i Batlesses 

4 de març de 2020 a Brussel·les

En aquesta ocasió, la cerimònia anual del pacte de Batles i Batlesses i l’esdeveniment i del Pacte Europeu pel clima té per objectiu fer balanç del objectius assolits per les ciutats adherides als compromisos 2020.

Podreu trobar més informació al següent enllaç Pàgina Web

c

c

Adaptació al Canvi climàtic en l’àmbit municipal

25 de març de 2020 a Vitoria

c

c

La Jornada Estatal del Pacte de Batles i Batlesses sobre adaptació al Canvi climàtic en l’àmbit municipal: eines i casos pràctics, es durà a terme el proper dia 25 de març de 2020 en la seu del Govern Basc Auditorio Edificio Lakua C/Donostia-San Sebastián nº1, Vitoria-Gasteiz 01001. L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer experiències municipals sobre l’adaptació al canvi climàtic i fer l’exposició de les eines existents en Euskadi i Navarra.

Podeu trobar informació al següent enllaç Pàgina Web

Per inscriure-vos a les jornades cal enviar un correu electrònic a la següent adreça: miguel.morcillo@eurayors.eu

 c 

c

Històric de jornades


cc


Tertúlies sobre Canvi Climàtic

13, 18 i 19 de juny de 2019

Les jornades estan organitzades per la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic (GOIB) i el Consell Insular de Mallorca, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Teniu tota la informació a Pàgina Web

c

Jornada: Els municipis canvien pel clima

30 octubre 2018

Organitza: Ajuntament de València / FOCC / FER
On: Sala de Premsa - Ajuntament de València (Edifici Tabacalera)

La jornada va destinada a representants, gestors i tècnics de l'administració municipal, així com a professionals de l'energia renovable tant en l'àmbit de la planificació i gestió com en el desenvolupament de solucions; es planteja com un revulsiu per promoure l'acció local mitjançant el coneixement, posada en comú i debat sobre eines i experiències en marxa.
Després de les exposicions programades durant la primera part del matí, tindrà lloc un taller-debat participatiu amb els assistents.

PDF Programa de les jornades

PDF Cartell de les jornades

 

Jornades sobre Canvi Climàtic a les Illes Balears

26 i 27 d'octubre de 2018

Les Primeres Jornades sobre Canvi Climàtic a les Illes Balears se celebraran a la Sala d’Actes de l’Edifici de Sa Riera de la UIB els propers dies 25 i 26 d’octubre. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de constituir-se com a trobada de referència per a tots els agents locals de les Illes que, d'una manera o altra, són actors rellevants en matèria d'acció ambiental i climàtica.

El dia 26 d’octubre a les 13.00 h, Montserrat Molins, del Servei d’Assistència Tècnica a Obres del Departament
de Cooperació Local del Consell Insular de Mallorca, presentarà la ponència: “Pacte de Batles i Batlesses a Mallorca: mitigació i adaptació”.

Les Jornades sobre el Canvi Climàtic a les Illes Balears estan organitzades pel Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB) en col·laboració amb l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i solidaritat (OCDS) de la UIB i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern Balear. Les Jornades compten, també, amb el suport del Consell Social i l’Oficina de Suport a la Recerca de la UIB. L'esdeveniment
s'emmarca en el cicle de sessions monogràfiques de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de l'Organització de les Nacions Unides organitzat per l’OCDS i respon a un dels eixos d'acció del LINCC: la transferència de coneixement.

L’assistència a les Jornades és oberta a tothom i gratuïta. Per fer-ho, només cal inscriure-s’hi a través de l’apartat habilitat al web abans del 30 de setembre de 2018.

Pàgina Web Més informació

 

 

Trobada Estatal del Pacte de Batles i Batlesses 2018

2 octubre 2018

Al centre modernista Sant Pau de Barcelona, es porta a terme la Trobada Estatal del Pacte de Batles i Batlesses 2018, amb la finalitat de presentar i debatre els aspectes més rellevants relacionats amb el Pacte de Batles i Batlesses, fonamentalment amb la renovació del Club de Pacte de Batles i Batlesses i la decisió dels propers passos de el Club.

L'activitat del Pacte de Batles i Batlesses s'enquadra en la Conferència Internacional de l'Aliança de Clima 2018, que tindrà lloc els dies 1 a 3 d'octubre.

Es tracta d'una "Activitat paral·lela" (Encuentro estatal del Pacto de los Alcaldes), que comença el dia 2 d'octubre a les 14: 30h. La participació en aquesta activitat és totalment gratuïta.

Programa trobada pacte - 2 de octubre

Pàgina Web Más información