GOVERN_IB_V_COL.png

Una app que permet fer les cites prèvies del Govern de les Illes Balears

La Fundació Bit ha desenvolupat una aplicació per a mòbil per sol·licitar les cites prèvies als serveis d'IBSALUT, SOIB, IBAVI, Direcció General de Consum, Serveis Socials i oficines d'assistència en matèria de registres.

  1. En el cas de l'IBSalut, la ciutadania pot demanar, consultar i anul·lar la cita prèvia amb el seu metge de família o infermeria. Per a la resta de serveis l'app només permet la cita prèvia, deixant la consulta i anul·lació de cites per a properes millores de l'aplicació.
  2. Pel que fa als serveis del SOIB, les persones interessades poden reservar cita prèvia per a demanda d'ocupació, formació o orientació grupal.
  3. Els serveis de cita prèvia de l'IBAVI que es poden reservar mitjançant l'app són els de lloguer i venda d'aparcaments, la línia d’ajuts al lloguer d'habitatges propietat de l'IBAVI, informació general, assistència per als llogaters del habitatges de l’IBAVI, inscripció per al registre de demandants, treballadors socials i el servei d'acompanyament en matèria d'habitatge.
  4. La Direcció General de Consum també té establert un sistema de cita prèvia obligatòria per atendre les persones consumidores i usuàries a les oficines d’atenció i que es pot reservar per telèfon, web i ara per aplicació mòbil.
  5. Les cites prèvies dels serveis de la conselleria de Serveis Socials també poden ser reservats a través de la nova app, permetent a les persones usuàries escollir el tipus de servei (pensió no contributiva de jubilació/invalidesa, targeta bàsica, dependència, complement de lloguer, termalisme-viatges IMSERSO, discapacitat, família, renda social garantida, certificat bo social).
  6. Les cites prèvies que es poden demanar per determinat nombre d’oficines d’assistència en matèria de registres, fan referència al registre de documentació, l’alta al sistema cl@ve i l'alta al servei Apodera. En qualsevol cas, la cita prèvia té caràcter preferent, no obligatòria.

La nova app de cita prèvia pot ser utilitzada per tota la ciutadania de les Illes Balears i ha estat dissenyada per funcionar tant en dispositius Android com IOS.

Per descarregarte l'app polsa sobre l'enllaç d'Android o IOS:

Cita prèvia App Android App iphone