Torna

112 Illes Balears

Tornar al llistat de notícies

06/06/2013

Núria Riera lliura un ordinador a l'escola Son Canals de Palma i una bicicleta a Can Cantó d'Eivissa

La consellera d'Administracions Públiques fa entrega dels premis del segon concurs escolar "112 a les Escoles"

La consellera d’Administracions Públiques, Núria Riera, ha lliurat els premis corresponents al segon concurs escolar "112 a les Escoles" en un acte celebrat als jardins de la Conselleria. En primer lloc, Núria Riera ha fet entrega d’un ordinador portàtil a nou alumnes de tercer de primària del col·legi públic Son Canals, de Palma, guanyadors del primer premi corresponent a l’apartat de treballs col·lectius.

Dins la modalitat individual de dibuix, el primer premi ha estat per a l'alumne Quim Balestra, del col·legi Can Cantó, d’Eivissa, que ha rebut una bicicleta mountain bike. El segon premi ha estat per a Sofía Higueras també d’Eivissa, consistent en un dispositiu musical mp3. A Son Canals també hi ha anat el tercer premi, consistent en un lot compost d’una motxilla, un rellotge, una llanterna, uns prismàtics i una cantimplora. El quart i cinquè premis han estat per a Núria Piqueras i Raúl Palacios d’Eivissa, que han rebut també un lot amb la mateixa composició.

El concurs, que ha tingut una participació de prop de 80 escolars de les illes, és una iniciativa del Servei d’Emergències 112 i, al igual que en la primera edició, el concurs ha comptat amb el patrocini de Telefónica.

A l’acte, han acompanyat a la consellera, Sergi Torrandell, director general d’Interior, Emergències i Justícia, i Aitor Ortega, director de Telefónica a les Illes Balears, els quals també han fet entrega dels premis.