Torna

Formació

Benvingut a l’apartat de formació del Servei d’Ordenació Pesquera. En aquest lloc us mostram i explicam les diferents titulacions disponibles dins l’àmbit nàutic pesquer. Així mateix també us mostram la nostra oferta formativa i els cursos que s'han pogut realitzar en els darrers anys. A l’apartat d’oferta formativa veurà els cursos previstos per a aquest any.

NOTÍCIES I NOVETATS

OFERTA FORMATIVA 2021

NOVETAT!!

Consulta les notes de l'exàmen lliure del mòdul de pont de Patró costaner polivalent aquí.

El proper 11 de novembre a les 9:00 hores es realitzarà al CIFNP de Palma la revisió d'examen del mòdul de pont del títol de Patró Costaner Polivalent. Les persones interessades en la revisió hauran de trametre un correu electrònic a titulacions@dgpesca.caib.es indicant DNI, nom, llinatges i telèfon de contacte sol·licitant la revisió d'examen.

---

- Consulta la llista definitiva dels seleccionats per al curs de Formació Bàsica en Seguretat a Mallorca i Eivissa que comença el 15 de Novembre aquí.

---

- Consulta la llista definitiva dels seleccionats per al curs d'Actualització de Formació Bàsica en Seguretat a Mallorca i Eivissa que comença el 3 de Novembre aquí.

---

Examen lliure de Patró costaner polivalent

Mòdul de Pont
20 i 21 d’octubre de 16:30 a 20:30 ambdós dies. L’examen es realitzarà únicament a Mallorca (número d’inscrits a les altres illes inferior a 5 persones) al CIFNP al dic de l’oest, Palma.

Mòdul de Màquines
8 de novembre de les 11:00 a les 14:00 a Eivissa, al CIFP de Ca’n Marines.
11 de novembre de 16:30 a 19:30 a Mallorca al CIFPNP al dic de l’oest, Palma.

---

Examen lliure de mariner pescador, dies, hores i lloc:

4 d'octubre a Eivissa a les 11:00 hores al CIFP de Ca'n Marines

6 d'octubre a Palma de Mallorca a les 16:30 al CIFNP al dic de l'oest

8 d'octubre a Menorca a les 12:00 a Sa Granja

---

Oberta la preinscripció telemàtica al curs de Formació Bàsica en seguretat, la preinscripció es pot fer aquí.

Oberta la preinscripció telemàtica al curs d' Actualització de Formació Bàsica en Seguretat Marítima (STCW) a Mallorca i Eivissa, la preinscripció es por fer aquí

Consulta la llista de preinscrits al curs de Mariner pescador en linea per illa al seguent enllaç.

Oberta la inscripció als examens lliures de Patró Costarner Polivalent, la inscripció es pot fer aquí fins el 3 d'octubre.

---

- Consulta la llista definitiva dels seleccionats per al curs d'Actualització d'operador restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguerat Marítima el dia 10 de juny aquí.

- Consulta la llista de seleccionats per al curs d'Operador restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguerat Marítima (1 al 9 de juny) aquí.

- Consulta la llista d'aprovats del mòdul de pont de Patró Local de Pesca aquí.

- Consulta la llista definitiva d'admesos al curs d'embarcacions de supervivència i bots de rescat (no ràpids) (4 al 7 de maig) aquí.

- Consulta la llista PROVISIONAL d'admesos al curs d'actualització de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca (27 a 29 d'abril) i a Evisisa (6 a 8 de maig) aquí.

--

Oberta la preinscripció al curs d'actualització d'Operador Restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima, la preinscripció es pot fer aquí fins el 25 d'abril.

Oberta la preinscripció al curs d'Operador Restringit del Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima, la preinscripció es pot fer aquí fins el 25 d'abril.

---

Preinscripció telemàtica al curs d'actualtizació en Formació Bàsica en Seguretat finalitzada, en breu es publicaran les llistes de preseleccionats.

El curs es realitzarà:

- Dels dies 27 a 29 d'abril a Mallorca. Horari de 8:00 a 14:30 al CIFNP de Palma

- Dels dies 6 al 8 de maig a Eivissa. Horari de 15:00 a 21:30 al CIFNP de Ca'n Marines a Eivissa.

=======

- Consulta aquí la llista d'inscrits als exàmens lliures de Patró local de pesca aixó com les dates, hores i lloc de realització de les proves.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs d'Actualització en Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- IMPORTANT!! El curs de Formació bàsica en Seguretat a Mallorca extendrà la seva durada dos dies com a conseqüència del toc de queda atès que el seu horari era fins a les 22:00. La data de finalització del curs serà el 25 de març.

- Nou manual de mòdul de màquines de Patró local de pesca. Consulta'l aquí.

- Consulta la llista PROVISIONAL d'admesos al curs d'actualització de Formació Bàsica en seguretat a Mallorca i a Evisisa aquí.

- Dates i hores dels examens lliures de Mariner Pescador

Mallorca: 10 de Febrer a les 16:30 a CIFNP de Palma (Carretera del Dic de l'Oest, 07015, Palma)

Menorca: 12 de Febrer a les 10:30 a Sa Granja (Ctra. Maó - es Grau, km 0,5, 07700, Maó) (Hora pendent de confirmar)

Nou - Eivissa: 22 de febrer a les 15:00 al CIFP Ca'n Marines.

- Consulta la llista DEFINITIVA d'admesos al curs d'actualització d'embarcacions de supervivència i Bots de rescat (no ràpids) aquí.

Oberta la preinscripció telemàtica al curs de Formació Bàsica en Seguretat Marítima

El curs es realitzarà dels dies 8 a 23 de març. Horari de 15:30 a 22:00 al CIFNP de Palma i en horari de 15:00 a 21:30 al CIFNP de Ca'n Marines a Eivissa.

La preinscripció es pot realitzar fins al dia 7 de febrer clickant aquí.

Oberta la inscripció examens lliures Patró Local de Pesca.

Els examens es realitzaran les setmanes 10, 12 i 15 de l'any 2021. Dates exactes per illa a concretar més endavant.

La inscripció es pot realitzar aquí fins el dia 21 de febrer.

 

Material i recursos
CANAL YOUTUBE

RESOLUCIÓ EXAMENS LLIURES 2021