Torna

Coordinació estratègia de càncer

Coordinació de l'Estratègia de Càncer

L’Estratègia en càncer del Sistema Nacional de Salut (SNS) té per missió establir els objectius prioritaris acceptats d’acord comú per a tot el sistema sanitari del nostre país.
A les Illes Balears, el 2008 es va crear un grup tècnic multidisciplinari amb professionals de les diferents disciplines relacionades amb el càncer; no obstant això, mancava de la infraestructura necessària per coordinar i impulsar totes les accions que promou l’Estratègia.
En 2016, la Direcció General de Salut Pública i Participació creà la Coordinació de l’Estratègia de Càncer de les Illes Balears.

 

Destacats

4 de febrer. Dia mundial contra el càncer

El dia mundial contra el càncer es va establir a la Cimera Mundial contra el Càncer per al Nou Mil·lenni, celebrada a París el 4 de febrer de l'any 2000.
Es tracta d'una data en què s'organitzen diverses activitats emparades per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Unió Internacional contra el Càncer (UICC) amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i control d'aquesta malaltia.

lazo_pdf.gif  Carta de París: 4 de febrer de 2000

  

El tabac és la principal causa de càncer i de mort per càncer

 

Accessos directes

 

Webs relacionades