CENTRE D'INTERPRETACIÓ ES AMUNTS D'EIVISSA

 

Educació ambiental per a centres educatius

Durant tot el curs el Centre d'Interpretació es Amunts ofereix activitats d'educació ambiental destinades als centres educatius i les associacions de l'illa.

  • Horari de les activitats: de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació es Amunts.
  • Nombre màxim d'alumnes per activitat: 25, 30 en casos especials, però sempre un grup classe per activitat.
  • Important: per facilitar que els grups classe que vénen de lluny puguin compartir l'autobús amb altres grups, oferim activitats en el centre (gimcana i xerrada sobre incendis) que es poden combinar amb un dels itineraris. Així, mentre un grup fa l'itinerari pels voltants de Sant Llorenç, l'altre participa en una de les activitats al centre.

Totes les activitats són gratuïtes però requereixen inscriure-s'hi prèviament. Per concertar-les heu d'enviar un full d'inscripció per grup a l'adreça ciesamunts@gmail.com. Hi heu d'indicar la data que preferiu per fer l'activitat i una segona data per si de cas la primera no està disponible.

A la mateixa adreçaemissora us enviarem un full de confirmació amb el dia i l'hora per fer l'activitat o les activitats que heu sol·licitat. Per garantir que heu rebut aquesta informació i que hi estau conformes, heu de retornar el full de confirmació amb l'opció confirmam la nostra assistència marcada.

Per a més informació podeu telefonar al Centre d'Interpretació, al 971 32 51 41.

 

Documents adjunts: