Torna

Atenció a la ciutadania

Una app que permet fer les cites prèvies del Govern de les Illes Balears

La Fundació Bit ha desenvolupat una aplicació per a mòbil per sol·licitar les cites prèvies als serveis d'IBSALUT, SOIB, IBAVI, Direcció General de Consum i Serveis Socials.

En el cas de l'IBSalut, el ciutadà pot demanar, consultar i anul·lar la cita prèvia amb el seu metge de família o infermeria. Per a la resta de serveis l'app només permet la cita prèvia, deixant la consulta i anul·lació de cites per a properes millores de l'aplicació.

Pel que fa als serveis del SOIB, els interessats poden reservar cita prèvia per a demanda d'ocupació, formació o orientació grupal.

Els serveis de cita prèvia de l'IBAVI que es poden reservar mitjançant l'app són els de lloguer i venda d'aparcaments, la línia d’ajuts al lloguer de vivendes propietat de l'IBAVI, informació general, assistència per als llogaters de les vivendes de l’IBAVI, inscripció per al registre de demandants, treballadors socials i al servei d'acompanyament en matèria d'habitatge.

La Direcció General de Consum també té establert un sistema de cita prèvia obligatòria per atendre les persones consumidores i usuàries a les oficines d’atenció i que es pot reservar per telèfon, web i ara per aplicació mòbil.

Les cites prèvies dels serveis de la conselleria de Serveis Socials també poden ser reservats a través de la nova app, permetent a l'usuari escollir el tipus de servei (pensió no contributiva de jubilació/invalidesa, targeta bàsica, dependència, complement de lloguer, termalisme-viatges IMSERSO, discapacitat, família, renda social garantida, certificat bo social).

La nova app de cita prèvia pot ser utilitzada per tots els ciutadans de les Illes Balears i ha estat dissenyada per funcionar tant en dispositius Android com IOS.

Per descarregarte l'app polsi sobre l'enllaç d'Android o IOS:

Cita prèvia App Android App iphone