ESCORXADOR AVIRAM D'INCA

Tonar a l'inici

Objectiu general

  • Aquest projecte s'enmarca dins l'objectiu O.G.4 Potenciar la sostenibiltiat i rendibilitat de les granges  i a l'objectiu O.G.5 Transformació i comercialització

Descripció del projecte: 

  • Aquest projecte té com a finalitat, donar suport a la creació de la cooperativa Aviram encarregada de la gestió de l’escorxador d’Inca. Aquest projecte neix com una resposta a la necessitat de crear una infraestructura que doni suport a la ramaderia local i faci possible una transformació de la carn de manera més eficient i propera a la comunitat

Actualment, els ramaders de la zona es veuen obligats a transportar els animals a escorxadors llunyans, fet que implica un cost elevat. A més, l’absència d’una infraestructura local genera una falta de control sobre la qualitat dels productes i limita el desenvolupament d’un model de producció sostenible.

Es defineixen els criteris i estàndards de qualitat per a l'ús del logotip, seguit per l'establiment d'un sistema de verificació i control rigorós. També es desenvolupa una estratègia de comunicació integral per promoure el logotip, combinant mitjans digitals, tradicionals i esdeveniments locals. Finalment, s'assignen recursos econòmics i tècnics per a la implementació, coordinant les activitats entre els diversos socis i establint mecanismes de seguiment i avaluació per garantir la sostenibilitat i l'impacte positiu del projecte.

Presupost del projecte:   No definit

Avanç i grau de compliment Fase I

  • A definir

 Avanç i grau de compliment Fase II

  •  A definir

Sistema de seguiment i control

  1. A definir

 Resultats i impacte

  1. A definir

Objectius de desenvolupament sostenible del projecte

desc_2-hambre-cero-08.pngdesc_2-hambre-cero-09.pngdesc_2-hambre-cero-12.pngdesc_2-hambre-cero-15.pngdesc_2-hambre-cero-17.png

Galeria d'imatges del projecte

Video