Torna

DGHA - PIREP

 

 

prtr,pirep,nextgen3.jpg

 

 

Informació relativa al Conveni entre el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'execució del Programa d'Impuls a la Rehabilitació d'Edificis Públics (PIREP) 

 

El Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics (PIREP) és una de les sis inversions (concretament la C02.I05) que conformen el Component 2 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que es financia mitjançant els fons NextGenerationEU, amb una inversió total de 1.080 milions d'euros.

 

En el cas de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'ha signat un conveni amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, pel qual es finançaran 11.851.000 € en actuacions de rehabilitació d'edificis de titularitat de la comunitat autònoma que suposin la reducció del 30% d’energia primària no renovable.

 

Aquestes actuacions estan subjectes als principis de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència: compliment de fites i objectius, etiquetat verd i digital, no causar un perjudici significatiu (DNSH), mesures antifrau, compatibilitat amb ajudes d’Estat i doble finançament, identificació del perceptor final dels fons i publicitat.

 

Les actuacions s'executaran en dues fases, entre l'1 de febrer del 2020 i el 30 de març del 2026.

 

Podeu consultar més informació d'interès a l'apartat NextGenerationEU de l'Oficina d'Inversions estratègiques del Govern.

 

https://www.caib.es/sites/oie/ca/portada_dg/?campa=yes

 

I a la web de la Direcció General del Pla i del Mecanisme de Recuperació i Resiliència del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

 

https://www.fondoseuropeos.hacienda.gob.es/sitios/dgpmrr/es-es/Paginas/Inicio.aspx

 

Actuacions incloses al PIREP:

 

Icone-PDF-PNG.png

 

 

 

CAST_AQUI.png