desc_CONSOLAT_LLOTJA_10FEB2017 retallada.jpg

desc_botó reserva 2.png

La Llotja i el Consolat de Mar són dos edificis singulars, situats al costat del moll, al passeig de Sagrera de Palma.

Es construïren successivament entre els segles XV i XVII pel poderós Col·legi de la Mercaderia de Mallorca i, tot i que han sofert obres de remodelació i modernització, segueixen sent un conjunt monumental singular.

Avui en dia són seu de la Presidència de les Illes Balears i, com a patrimoni de tots, us obrim les portes per tal que pugueu conèixer els dos edificis, la seva història i l'art que allotgen.

La Llotja ja és un edifici que podeu visitar quan vulgueu amb un horari d'obertura al públic extens.

Al Consolat hi trobareu nombroses obres d'art i la millor arquitectura de la Mediterrània. També hi ha despatxos i sales de treball, on un equip de persones fa feina per posar en marxa el projecte comú de govern.

En aquests edificis plens d'història volem posar les bases del futur. Amb un projecte construït entre tots perquè perduri en el temps. Per això el diàleg, la transparència i la participació s'han convertit en la manera de governar.

Us convidam a entrar, a observar i a conèixer les nostres institucions a través de diferents activitats, algunes de les quals requereixen reserva prèvia. Podeu accedir a la pàgina de reserves pitjant el botó reserves. 

 

També ens podeu seguir a les xarxes socials del Consolat:

Facebook   Instagram  Twitter