Al Centre de Dia de Discapacitat Can Raspalls, com és tradició, vàrem preparar un típic tortell de Reis farcit amb nata.

A continuació teniu la recepta per si l’any que ve us hi animau:

- 2 masses rodones de pasta fullada- 500 ml de nata per muntar- Un got d’ou pasteuritzat.- 3 cullerades de sucre- Ametlla laminada (opcional)- Guindes vermelles

En primer lloc, preescalfam el forn a 180 ºC. Mentre s’escalfa, posam les masses de pasta fullada a dues planxes de forn. A ambdues els feim el forat del mig que té el tortell, i únicament a una li posem les guindes i la pintam amb l’ou pasteuritzat. També es pot utilitzar ametlla laminada per decorar, però al Centre de Dia tenim usuaris al·lèrgics als fruits secs i no en feim ús.

Quan el forn ja és calent, hi introduïm per separat la pasta fullada, devers 15 minuts, perquè es dauri una mica.

Un cop cuinada la pasta fullada i mentre es refreda, muntam la nata afegint-hi el sucre i batent manualment amb força.

El pas següent consisteix a muntar el tortell, com podeu veure a la imatge.

Finalment... a menjar! Era boníssim!