Abans que els nostres usuaris s’agafin uns dies de vacances d’estiu, tots ells i l’equip de professionals feim un sopar. Passam una vetlada relaxada, fora de la rutina diària de tallers, en què compartim converses i rialles en un ambient més informal.
Vàrem quedar amb els usuaris al port d’Eivissa devers les 19.00 h. A poc a poc, varen anar arribant tots, i ho vàrem aprofitar per fer algunes fotos de grup. Quan ja hi érem tots, vàrem caminar una miqueta fins al restaurant escollit enguany, La Manduca, on ens esperava una taula a la terrassa. Com a entrants vàrem poder gaudir d’unes empanades argentines farcides de carn. Les varen seguir una amanides variades, de pollastre, Cèsar, especial de la casa, etc. Per als segons, vàrem poder triar entre escalopes de pollastre o de vedella acompanyades d’una muntanya de patates fregides o puré. La majoria es decantà per la primera opció. Finalment, vàrem poder degustar un assortiment de postres variats amb brownies, pastissos de coco, pannacota i pastissos de formatge. Per acabar la vetlada, i per baixar el sopar, vàrem fer una passejada pel port. Va ser una nit en què el nostre grup s’ho va passar molt bé.