Direcció General d'Esports

Català/inici

Castellano/inicio

Accions Objectius Punt d'informació


desc_imatgevalors.jpgAmb el títol POSAM VALORS A L'ESPORT, presentam aquest programa, que queda constituït per tres línies bàsiques d'actuació centrades amb reduir i eradicar els comportaments violents o contraris al fair play. Amb aquest objectiu principal, s’han desenvolupat diverses línies d’actuació, segons el públic o usuari a qui van dirigides aquestes accions: esportistes, famílies dels esportistes i teixit social de les Illes Balears.

Hi ha previst realitzar intervencions comunes per a totes les illes combinades amb d’altres que es duran a terme de manera particular a cada territori, segons quines siguin les seves principals necessitats.

Pel que fa a la intervenció dirigida a les famílies, el que es treballarà seran eines i recursos per aprendre a actuar davant els casos de violència a les grades. Finalment, per fomentar la presa de consciència respecte a aquesta problemàtica i concienciar la societat, s’ha dissenyat una campanya publicitària i un decàleg de valors de l’esport que es distribuirà en forma de pòsters i tríptics a totes les instal·lacions esportives escolars, federacions esportives i clubs esportius de les Illes Balears.

Videos promoció del programa Posam valors a l'esport

del Consell de Formentera