Torna

Promoció de la Salut

 

Mapa d’actius per a la salut de les Illes Balears

El barri o municipi on vivim té recursos que us ajudaran a mantenir o millorar la salut i el benestar, són el que denominam "actius per a la salut".

A les Illes Balears fa diversos anys que els identificam, mitjançant un treball col·laboratiu entre la Conselleria de Salut, ajuntaments (Palma, Alaior, Alcúdia, Campos, Eivissa, Esporles, Felanitx, Manacor, Maó, Marratxí i Sant Antoni de Portmany), l'Observatori de Gent Gran del Consell Insular de Mallorca <http://blogs.imasmallorca.net/mayores/>, entitats, associacions i ciutadania.

El fruit d'aquest treball es pot veure a l’aplicació "LOCALIZA SALUD", on trobareu en un mapa els "actius per a la salut" de la zona on viviu, feis feina, estudiau, etc.  Si estau interessat a conèixer-los, clicau aquí:

https://localizasalud.mscbs.es/maparecursos/main/Menu.action

Amb aquest projecte pretenem donar visibilitat i valor a totes les institucions, entitats i espais físics amb què compta el municipi i que contribueixen a la salut i al benestar de la ciutadania, així com facilitar-vos l’accés a aquests recursos.

Aquest mapa forma part de l'Estratègia social de promoció de la Salut de la Conselleria de Salut i de l'Estratègia de promoció de la salut i prevenció en l’SNS, elaborada pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, amb la col·laboració de les comunitats autònomes.

Si voleu participar en la identificació d'aquests actius per a la salut, escriviu-nos a promociosalut@dgsanita.caib.es  i us n’informarem.

Si voleu actualitzar la informació d'algun “actiu per a la salut” o incloure’n un de nou, podeu fer-ho mitjançant LOCALIZA SALUD, registrant-vos com a ciutadà i el grup d’actius de la vostra zona revisarà la petició. Aquí teniu un petit tutorial:

http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/prevPromocion/Estrategia/docs/ImplementacionLocal/Usuario_Guiabreve.pdf

 

 

 INFORMES
   
Guia per a l'elaboració del mapa d'actius en salut a les Illes Balears

Editat per la Conselleria de Salut (Direcció General de Salut Pública i Servei de Salut de les Illes Balears

 Descarregar guia (PDF)