Torna

Servei de Planificació Sanitària

I Jornada de l’Estratègia de Malalties Reumàtiques i Musculoesquelètiques (MRiME) de les Illes Balears

La Conselleria de Salut, organitza la I Jornada de l’Estratègia de Malalties Reumàtiques i Musculoesquelètiques (MRiME) de les Illes Balears. La Jornada se celebrarà a l’hospital de Son Llàtzer el proper dia 3 de març de 2016.

Emmarcada en les activitats de difusió de l'Estratègia, es farà en primer lloc la exposició sobre la situació actual de l’estratègia de Malalties Reumàtiques i Musculoesqulètiques del Sistema Nacional de Salut i la seva implementació a les Illes. Durant la Jornada s’abordaran temes com les implicacions de les MRiME des de la perspectiva de la inspecció mèdica; l’actualització dels aspectes més importants de la osteoporosi; les claus per reconèixer les malalties autoimmunes sistèmiques; o les opinions i els suggeriments de les associacions de malalts de la nostra comunitat en l’atenció a aquestes patologies.

Amés comptaran amb dos tallers pràctics que desenvoluparan per una banda l’abordatge diagnòstic i terapèutic de l’osteoporosi, i per altra els aspectes relacionats amb l’exploració física de les MRiME.

La Jornada està dirigida principalment metges/ses i infermers/res d’atenció primària i d’hospitals interessats en les malalties reumàtiques i musculoesquelètiques  dels diferents centres de salut i hospitals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, si bé està oberta a la participació de totes aquelles persones interessades en aquestes malalties.

go.gif Programa

go.gif Llista definitiva de persones inscrites

(Finalitzat el termini d'inscripció)