Torna

Oposicions CAIB 2019

Tornar al llistat de notícies

21/10/2019

Cossos facultatius. Recomanacions per al dia de l'exercici.

Cossos facultatius. Recomanacions per al dia de l'exercici.

  1. Sortiu de casa amb temps per poder arribar al lloc de la prova amb antelació suficient. Recordau que hi ha moltes persones que es presenten i pot ser complicat trobar aparcament.
  2. Comprovau un parell de dies abans el lloc concret i a quina hora es fa la prova. També us convé comprovar a quin edifici de la UIB i a quina aula heu d'anar per fer l'examen. Aquesta informació estarà disponible en aquesta pàgina Pàgina Web.
  3. Pensau a portar el DNI o el passaport per acreditar la identitat.
  4. Recordau que només podreu utilitzar bolígraf de color blau o negre. També podreu emprar cinta correctora o corrector líquid.
  5. Durant el desenvolupament dels exercicis no podreu tenir a la vostra disposició cap mòbil o rellotge intel·ligent ni cap altre dispositiu electrònic.
  6. És molt important atendre les instruccions dels membres del Tribunal i dels col·laboradors. En els exàmens tipus test, heu d'estar molt atents a les normes per emplenar el full de respostes de correcció automàtica.

7_punt.pngConsultau a la pàgina de la UIB Pàgina Web la distribució dels edificis al campus de Mallorca i com podeu arribar-hi.